Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Lechia Gdańsk* ŻNIWIARZE SMUTKU
new Tactiek lol_2.1
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 63.9
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal zonder na te denken. Brykała speelt de bal door. Zellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ráth passt de bal met de wreef. Brykała rent richting de bal. Brykała passt de bal in één keer door. Zellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner haalt uit met een fantastische trap. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Zacchetti passt de bal in één keer door. Siltaniemi is nu in balbezit. Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Pawełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełek haalt uit met een fantastische trap. Oryszko bokst de bal weg.

12e minuut.
Illyés is nu in balbezit. Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Brykała probeert naar een medespeler te passen. Zellner rent richting de bal. Zellner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Papciak met een sublieme pass. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała met een sublieme pass. Pawełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

23e minuut.
Siltaniemi probeert naar een medespeler te passen. Brykała heeft problemen om de bal te vangen. Brykała met een sublieme pass. Pawełek rent richting de bal. Pawełek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:2

26e minuut.
Gamarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanchet de bal. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak probeert naar een medespeler te passen. Siltaniemi probeert naar een medespeler te passen. Zellner is nu in balbezit. Zellner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Targoś. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Conversano met een snel genomen vrije trap. Gamarra krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siltaniemi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pawełek is nu in balbezit. Pawełek haalt uit met een fantastische trap. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 56%, ŻNIWIARZE SMUTKU 44%.
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:3

46e minuut.
Gałuszyński komt het veld opgelopen. Protasiewicz komt het veld opgelopen. Wojtczak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Baylón geeft een hoge lob. Zanchet rent richting de bal. Papciak onderschept slim de pass. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Siltaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siltaniemi geeft een lange en hoge pass. Czeski controleert de bal met de borst. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Brykała is nu in balbezit. Brykała geeft een lange en hoge pass. Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński draait met de bal, schiet en ... Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Brykała rent richting de bal. Brykała passt de bal in één keer door. Siltaniemi probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Oryszko met een harde bal richting middenveld. Karasiewicz kopt de bal weg. Brykała met een sublieme pass. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Conversano verovert de bal door een tackle van achteren. Conversano geeft een lange en hoge pass. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bicheru geeft de bal voor. Papciak kan de bal niet met de borst controleren. Papciak met een sublieme pass. Siltaniemi rent richting de bal. Siltaniemi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Protasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Targoś geeft een lange en hoge pass. Bicheru kopt de bal weg. Siltaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siltaniemi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 52%, ŻNIWIARZE SMUTKU 48%.
*Lechia Gdańsk* - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:4