Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: R22
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 41000
FC GRZYBEK #2 LECHIA GDAŃSK
4:1:3:2 Tactiek BKS DO BOJU !!!!
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 66.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pettorossi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jałkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tabata krijgt zijn hoofd ertegen. Murgoci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 0:1

6e minuut.
Šakalnis passt de bal zonder na te denken. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte begaat een overtreding. Duarte krijgt een gele kaart. Attuati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prandin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Šakalnis de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 1:1

10e minuut.
Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati verovert de bal door een tackle van achteren. Attuati draait met de bal, schiet en ... Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 2:1

22e minuut.
Tabata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masztalski komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Moder probeert naar een medespeler te passen. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis rent richting de bal. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati schiet op doel. Zorrilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 56%, LECHIA GDAŃSK 44%.
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpakowski met een snelle inworp. Maierbode geeft een hoge lob. Masztalski krijgt zijn hoofd ertegen. Murgoci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Attuati verovert de bal door een tackle van achteren. Casal is nu in balbezit. Attuati verovert de bal door een tackle van achteren. Attuati geeft een hoge lob. Šakalnis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 3:1

61e minuut.
Socol onderschept slim de pass. Socol speelt de bal door. Attuati rent richting de bal. Attuati schiet op doel. Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 4:1

61e minuut.
Buncol komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Casal probeert de bal met de borst te controleren. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis passt de bal in één keer door. Attuati is nu in balbezit. Attuati haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Porsborg kopt de bal weg. Prandin heeft problemen om de bal te vangen. Prandin probeert naar een medespeler te passen. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moder speelt de bal door. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis geeft een hoge lob. Attuati rent richting de bal. Attuati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gąsiennica met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder probeert naar een medespeler te passen. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Attuati is nu in balbezit. Attuati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 5:1

89e minuut.
Maierbode rent richting de bal. Maierbode passt de bal zonder na te denken. Kneževiќ heeft problemen om de bal te vangen. Kneževiќ geeft een lange en hoge pass. Pettorossi springt en kopt de bal. Murgoci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 53%, LECHIA GDAŃSK 47%.
FC GRZYBEK #2 - LECHIA GDAŃSK 5:1