Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek Corleone73
liga 5-3-2 Tactiek 1,2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Polanowski kopt de bal weg. Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Drašković is nu in balbezit. Drašković probeert naar een medespeler te passen. Ferrando met een sublieme pass. Całko is nu in balbezit. Całko draait met de bal, schiet en ... Niespodziński bokst de bal weg. Paal! Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 1:0

19e minuut.
Crainic geeft een lange en hoge pass. Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Garović geeft de bal voor. Leal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tolun passt de bal met de wreef. Lévy rent richting de bal. Lévy speelt de bal door. Ferrando geeft een lange en hoge pass. Drašković maakt een snoekduik en kopt de bal. Niespodziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 54%, Corleone73 46%.
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 2:0

55e minuut.
Inworp. Bekirowski komt het veld opgelopen. Polanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garović is nu in balbezit. Garović probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tolun heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. Altındiş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 2:1

57e minuut.
Garović probeert naar een medespeler te passen. Crainic heeft problemen om de bal te vangen. Crainic speelt de bal door. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Pardo Calvo geeft de bal voor. Laguinge kopt de bal weg. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi geeft de bal voor. Zadwórny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čarapić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gămălie passt de bal zonder na te denken. Lévy rent richting de bal. Lévy passt de bal in één keer door. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ... Niespodziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun met een sublieme pass. Laguinge onderschept slim de pass. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy geeft de bal voor. Niespodziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čarapić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 3:2

75e minuut.
Tolun rent richting de bal. Garović is nu in balbezit. Tolun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tolun krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bekirowski met de inworp. Ferrando rent richting de bal. Ferrando passt de bal in één keer door. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić draait met de bal, schiet en ... Niespodziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Capuzza geeft een hoge lob. Tolun kopt de bal weg. Laguinge probeert de bal aan de voet te houden. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap. Niespodziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Garović de bal. Garović passt de bal met de wreef. Zadwórny rent richting de bal. Pardo Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Hoàng Chi is nu in balbezit. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap. Altındiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Babiarz de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 49%, Corleone73 51%.
WKS 1911 Włocławek - Corleone73 3:2