Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Fc Guners Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38950
Fc Guners *Lechia Gdańsk*
Guners 442 Tactiek new
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 50.6
outstanding Schieten good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Lee kopt de bal weg. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Bergh is nu in balbezit. Bergh schiet op doel. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Bergh rent richting de bal. Bergh draait met de bal, schiet en ... Bicheru probeert de bal met de borst te controleren. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kondraciuk kopt de bal weg. Bergh is nu in balbezit. Bergh passt de bal zonder na te denken. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bergh passt de bal in één keer door. Przerada rent richting de bal. Przerada geeft een hoge lob. Bergh rent richting de bal. Bergh haalt uit met een fantastische trap. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klinik onderschept slim de pass. Ivanov onderschept slim de pass. Ivanov geeft de bal voor. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Przerada kopt de bal weg. Ivanov speelt de bal door. Mughione is nu in balbezit. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. De bal raakt de paal. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Klinik de bal. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 1:0

26e minuut.
Porsche geeft een hoge lob. Tlen rent richting de bal. Tlen geeft een hoge lob. Mughione springt en kopt de bal. Oryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 2:0

35e minuut.
Izdebski rent richting de bal. Zanchet begaat een overtreding. Izdebski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lee met een snel genomen vrije trap. Mughione heeft problemen om de bal te vangen. Mughione schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Conversano de bal. Ivanov met een sublieme pass. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 25%, *Lechia Gdańsk* 75%.
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 3:0

57e minuut.
Illyés probeert naar een medespeler te passen. Conversano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov begaat een overtreding. Ivanov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conversano met de inworp. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet geeft een hoge lob. Gamarra springt en kopt de bal. Beltrán bokst de bal weg.

63e minuut.
Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Mughione kopt de bal weg. Bergh rent richting de bal. Bergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mughione rent richting de bal. Mughione met een sublieme pass. Illyés rent richting de bal. Bergh onderschept slim de pass. Bergh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenkhoff komt het veld opgelopen. Mirwa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tenkhoff kopt de bal weg. Ivanov geeft een hoge lob. Porsche is nu in balbezit. Bergh onderschept slim de pass. Bergh schiet op doel. Oryszko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 4:0

67e minuut.
Kondraciuk kopt de bal weg. Ivanov kan de bal niet met de borst controleren. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk geeft de bal voor. Mughione maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tenkhoff passt de bal in één keer door. Daar is Kondraciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Bergh is nu in balbezit. Bergh haalt uit met een fantastische trap. Oryszko bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zwartkruis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Javaux komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tenkhoff speelt de bal door. Mirwa rent richting de bal. Mirwa passt de bal zonder na te denken. Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kondraciuk geeft de bal voor. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mughione heeft problemen om de bal te vangen. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 5:0

83e minuut.
Daar is Mirwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirwa geeft een hoge lob. Illyés kopt de bal weg. Tlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zwartkruis speelt de bal door. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk met een sublieme pass. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 27%, *Lechia Gdańsk* 73%.
Fc Guners - *Lechia Gdańsk* 5:0