Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Lechia Gdańsk* Fc Guners
new Tactiek Guners 442
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Szwarc speelt de bal door. Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż speelt de bal door. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Baylón geeft de bal voor. Inworp. Altaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabiec rent richting de bal. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Przerada probeert naar een medespeler te passen. Altaylı speelt de bal door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:1

16e minuut.
Conversano heeft problemen om de bal te vangen. Conversano geeft de bal voor. Daar is Izdebski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grabiec speelt de bal door. Altaylı rent richting de bal. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mughione de bal. Mughione schiet op doel. Oryszko bokst de bal weg.

20e minuut.
Lee passt de bal zonder na te denken. Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec schiet op doel. Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:2

22e minuut.
Izdebski kopt de bal weg. Inworp. Conversano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanchet geeft een hoge lob. Gamarra krijgt zijn hoofd ertegen. Ozieriański bokst de bal weg.

28e minuut.
Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada met een sublieme pass. Mughione rent richting de bal. Mughione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bicheru trapt de bal weg. Zanchet kopt de bal weg. Antilef rent richting de bal. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zanchet probeert de bal aan de voet te houden. Conversano is nu in balbezit. Conversano speelt de bal door. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione verovert de bal door een tackle van achteren. Mughione passt de bal zonder na te denken. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zanchet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanov. Zanchet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conversano met een snel genomen vrije trap. Gamarra krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Szwarc de bal. Mughione speelt de bal door. Baylón is nu in balbezit. Grabiec verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szwarc is nu in balbezit. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec speelt de bal door. Daar is Mughione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mughione draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ivanov passt de bal in één keer door. Altaylı speelt de bal door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:3

42e minuut.
Conversano geeft de bal voor. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tlen zijn tegenspeler op de grond. Tlen krijgt een gele kaart. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Conversano wilt de vrije trap nemen. Ozieriański bokst de bal weg.

44e minuut.
Zanchet verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Przerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerada geeft een hoge lob. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 64%, Fc Guners 36%.
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Mughione de bal. Grabiec rent richting de bal. Illyés probeert naar een medespeler te passen. Grabiec rent richting de bal. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kondraciuk speelt de bal door. Daar is Altaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione rent richting de bal. Mughione draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Bumbak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Szwarc probeert naar een medespeler te passen. Przerada speelt de bal door. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avarkeszi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Przerada passt de bal zonder na te denken. Altaylı heeft problemen om de bal te vangen. Altaylı passt de bal zonder na te denken. Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi haalt uit met een fantastische trap. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kondraciuk geeft een hoge lob. Avarkeszi rent richting de bal. Porsche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porsche krijgt een gele kaart. Avarkeszi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mughione kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:4

76e minuut.
Lee met een sublieme pass. Altaylı rent richting de bal. Altaylı passt de bal in één keer door. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi haalt uit met een fantastische trap. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Tlen is nu in balbezit. Tlen geeft een lange en hoge pass. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Ozieriański bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanchet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ozieriański met een sublieme pass. Daar is Conversano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Ivanov speelt de bal door. Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Avarkeszi rent richting de bal. Avarkeszi haalt uit met een fantastische trap. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Odrwąż geeft een hoge lob. Inworp. Altaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avarkeszi is nu in balbezit. Avarkeszi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 69%, Fc Guners 31%.
*Lechia Gdańsk* - Fc Guners 0:4