Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicago-fire KS Żmigrodzianka
OOO Tactiek Główna
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 67.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Jaworowski probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn met een sublieme pass. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Callewaert rent richting de bal. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Praski kopt de bal weg. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Spătaru passt de bal in één keer door. Praski rent richting de bal. Praski passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Praski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyn rent richting de bal. Volnerman onderschept slim de pass. Praski onderschept slim de pass. Praski haalt uit met een fantastische trap. Gunchak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rüstəmbəyli onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli passt de bal in één keer door. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 1:0

24e minuut.
Volnerman probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Bulvas rent richting de bal. Bulvas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Conde kan de bal niet met de borst controleren. Conde geeft een hoge lob. Pahuara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner onderschept slim de pass. Cetner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 2:0

33e minuut.
Bulvas passt de bal zonder na te denken. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski geeft de bal voor. Węgrzyn springt en kopt de bal. Gunchak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Praski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobaia verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Callewaert zal de hoekschop nemen. Węgrzyn krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Radostinov passt de bal zonder na te denken. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... Miceli bokst de bal weg. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. Miceli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 60%, KS Żmigrodzianka 40%.
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 3:0

46e minuut.
Spătaru met de inworp. Cetner rent richting de bal. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski geeft de bal voor. Węgrzyn krijgt zijn hoofd ertegen. Gunchak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bulvas rent richting de bal. Bulvas speelt de bal door. Cetner rent richting de bal. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Miceli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 4:0

62e minuut.
Açıkkanat met een sublieme pass. Bulvas is nu in balbezit. Bulvas passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 5:0

72e minuut.
Jaworowski probeert naar een medespeler te passen. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Praski is nu in balbezit. Praski schiet op doel. Gunchak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 5:1

74e minuut.
Buitenspel voor Węgrzyn. Goede buitenspelval van de verdediging. Conde neemt vlug de vrije trap. Świerczewski heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barranco onderschept slim de pass. Barranco speelt de bal door. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski geeft de bal voor. Węgrzyn springt en kopt de bal. Gunchak bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Grzebinoga komt het veld opgelopen. Łądka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft de bal voor. Praski kopt de bal weg. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ... Łądka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 47%, KS Żmigrodzianka 53%.
chicago-fire - KS Żmigrodzianka 5:1