Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa Czapury OKS Kulos
taktyka2 Tactiek KULOS!
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Strelkov geeft een lange en hoge pass. Przepióra rent richting de bal. Przepióra passt de bal met de wreef. Rolha is nu in balbezit. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tejada met de inworp. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda geeft een lange en hoge pass. Grygo krijgt zijn hoofd ertegen. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Czapury OKS Kulos 0:1

9e minuut.
Basioukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha passt de bal in één keer door. Stjepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Stăvaru neemt vlug de vrije trap. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan maakt een afschuwelijke overtreding. Buzdugan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Basioukas speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Piaseczny begaat een overtreding. Piaseczny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 44%, Czapury OKS Kulos 56%.
Team Tsubasa - Czapury OKS Kulos 0:1

46e minuut.
Liberda passt de bal met de wreef. Stăvaru speelt de bal door. Skuza rent richting de bal. Skuza draait met de bal, schiet en ... Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Czapury OKS Kulos 0:2

50e minuut.
Basioukas passt de bal met de wreef. Liberda speelt de bal door. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Czapury OKS Kulos 0:3

54e minuut.
Doeltrap. Sharan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Sharan. Goede buitenspelval van de verdediging. Engelbrecht komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht geeft de bal voor. Przepióra kopt de bal weg. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sharan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sinclair kopt de bal weg. Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński passt de bal met de wreef. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński passt de bal in één keer door. Przepióra is nu in balbezit. Sharan onderschept slim de pass. Sharan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Piaseczny onderschept slim de pass. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński passt de bal in één keer door. Sharan rent richting de bal. Sharan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stjepić stond buitenspel. Zieńczuk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buitenspel voor Sharan. Goede buitenspelval van de verdediging. Ukleja komt het veld opgelopen. Sadek komt het veld opgelopen. Grudziński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan geeft de bal voor. Basioukas kan de bal niet met de borst controleren. Sharan rent richting de bal. Sharan schiet op doel. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 41%, Czapury OKS Kulos 59%.
Team Tsubasa - Czapury OKS Kulos 0:3