Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Leśna Polana
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34973
ŻNIWIARZE SMUTKU TS Ruda Slaska
lol_442P_2 Tactiek 4-2-4
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 67.8
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Dubas onderschept slim de pass. Dubas speelt de bal door. Zabawa met een sublieme pass. Enciu is nu in balbezit. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski passt de bal met de wreef. Enciu heeft problemen om de bal te vangen. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Siltaniemi met een snelle inworp. Pawełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrads rent richting de bal. Pawełek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawełek draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alderweireld kopt de bal weg. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău met een sublieme pass. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ţiclău is nu in balbezit. Burke rent richting de bal. Targoś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Targoś krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Siltaniemi speelt de bal door. Pawełek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śnieżek. Śnieżek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Karasiewicz speelt de bal door. Pawełek is nu in balbezit. Conrads begaat een overtreding. Pawełek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karasiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Conrads passt de bal in één keer door. Dubas speelt de bal door. Burke is nu in balbezit. Burke haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 0:1

28e minuut.
Conrads passt de bal in één keer door. Zabawa heeft problemen om de bal te vangen. Zabawa passt de bal met de wreef. Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Siltaniemi geeft de bal voor. Cutrì is nu in balbezit. Cutrì probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burke de bal. Burke geeft een lange en hoge pass. Mielcarek bokst de bal weg. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 0:2

37e minuut.
Cutrì passt de bal zonder na te denken. Dubas speelt de bal door. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Enciu rent richting de bal. Enciu haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Siltaniemi passt de bal met de wreef. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pawełek de bal. Pawełek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 62%, TS Ruda Slaska 38%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 1:2

46e minuut.
Protasiewicz komt het veld opgelopen. Zellner komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Papciak kopt de bal weg. Daar is Siltaniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siltaniemi passt de bal zonder na te denken. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Karasiewicz kopt de bal weg. Daar is Alderweireld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brykała rent richting de bal. Brykała geeft een hoge lob. Zellner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 2:2

54e minuut.
Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld geeft de bal voor. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brykała is nu in balbezit. Inworp. Karasiewicz met de inworp. Brykała geeft de bal voor. Zellner krijgt zijn hoofd ertegen. Þórsteinsson bokst de bal weg.

63e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Zellner verovert de bal door een tackle van achteren. Zellner passt de bal in één keer door. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zacchetti rent richting de bal. Burke is nu in balbezit. Zabawa speelt de bal door. Enciu is nu in balbezit. Enciu schiet op doel. Mielcarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz met een sublieme pass. Brykała heeft problemen om de bal te vangen. Brykała geeft de bal voor. Zellner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zabawa met een sublieme pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś begaat een overtreding. Targoś krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Papciak heeft problemen om de bal te vangen. Enciu is nu in balbezit. Papciak begaat een overtreding. Papciak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Siltaniemi passt de bal in één keer door. Burke rent richting de bal. Ráth rent richting de bal. Burke onderschept slim de pass. Burke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mielcarek met een sublieme pass. Karasiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dubas met een sublieme pass. Delijewski rent richting de bal. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Enciu rent richting de bal. Enciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Enciu is nu in balbezit. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 2:3

90e minuut.
Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti geeft een hoge lob. Alderweireld kopt de bal weg. Ţiclău geeft de bal voor. Enciu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 61%, TS Ruda Slaska 39%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - TS Ruda Slaska 2:3