Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Lechia Gdańsk* LECHIA GDAŃSK
new Tactiek OGIEŃ RURA
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz passt de bal met de wreef. Maierbode speelt de bal door. Kneževiќ geeft een lange en hoge pass. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ geeft de bal voor. Pettorossi maakt een snoekduik en kopt de bal. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Maierbode rent richting de bal. Maierbode passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 0:1

15e minuut.
Szwarc kopt de bal weg. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pettorossi kopt de bal weg. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kneževiќ rent richting de bal. Kneževiќ geeft de bal voor. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. Porsche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 0:2

18e minuut.
Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baylón ... Strafschop! Baylón krijgt een gele kaart. Ermoyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Baylón geeft een hoge lob. Ermoyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 0:3

19e minuut.
Casal heeft problemen om de bal te vangen. Szpakowski speelt de bal door. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Ermoyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 0:4

22e minuut.
Kneževiќ speelt de bal door. Daar is Jałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pettorossi geeft de bal voor. Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Maierbode speelt de bal door. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Maierbode passt de bal in één keer door. Jałkiewicz geeft de bal voor. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 0:5

28e minuut.
Conversano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szpakowski de bal. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 1:5

30e minuut.
Bicheru trapt de bal weg van het doel. Casal kopt de bal weg. Ermoyan probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Porsche rent richting de bal. Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zorrilla trapt de bal weg. Illyés controleert de bal met de borst. Jałkiewicz geeft de bal voor. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Illyés passt de bal met de wreef. Gamarra rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szpakowski ... Strafschop! Directe rode kaart, Szpakowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szpakowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanchet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 66%, LECHIA GDAŃSK 34%.
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 2:5

51e minuut.
Szwarc kopt de bal weg. Conversano heeft problemen om de bal te vangen. Conversano geeft een hoge lob. Zanchet rent richting de bal. Zanchet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Jałkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Oryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jałkiewicz geeft de bal voor. Odrwąż kopt de bal weg. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ geeft de bal voor. Porsche kopt de bal weg. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 2:6

63e minuut.
Illyés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conversano kan de bal niet met de borst controleren. Conversano geeft de bal voor. Gamarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode begaat een overtreding. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Ginuis komt het veld opgelopen. Wroński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zanchet rent richting de bal. Zanchet passt de bal met de wreef. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 3:6

80e minuut.
Masztalski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maierbode met een snelle inworp. Wroński is nu in balbezit. Wroński geeft een hoge lob. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ermoyan is nu in balbezit. Szwarc begaat een overtreding. Ermoyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jałkiewicz met een snel genomen vrije trap. Masztalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 3:7

88e minuut.
Illyés geeft een lange en hoge pass. Duarte rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 4:7

90e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Illyés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanchet kopt de bal weg. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Lechia Gdańsk* 61%, LECHIA GDAŃSK 39%.
*Lechia Gdańsk* - LECHIA GDAŃSK 4:7