Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13114
LECHIA GDAŃSK *Lechia Gdańsk*
OGIEŃ RURA Tactiek new
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.1 gemiddelde waardering 54.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Brychczy geeft een hoge lob. Pettorossi is nu in balbezit. Klinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 1:0

3e minuut.
Porsche rent richting de bal. Illyés rent richting de bal. Illyés geeft een lange en hoge pass. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Zorrilla bokst de bal weg.

5e minuut.
Szwarc geeft de bal voor. Gamarra is nu in balbezit. Szpakowski maakt een afschuwelijke overtreding. Gamarra raakt geblesseerd tijdens het duel. Conversano wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gamarra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een hoge lob. Porsche kopt de bal weg. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Oryszko bokst de bal weg.

11e minuut.
Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż onderschept slim de pass. Met opzet legt Ermoyan zijn tegenspeler op de grond. Ermoyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Illyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés probeert naar een medespeler te passen. Conversano speelt de bal door. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pichler onderschept slim de pass. Zanchet onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zanchet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gamarra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 1:1

23e minuut.
Gamarra passt de bal zonder na te denken. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski begaat een overtreding. Szpakowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zanchet raakt geblesseerd tijdens het duel. Conversano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gamarra rent richting de bal. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 1:2

25e minuut.
Brychczy passt de bal met de wreef. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode geeft de bal voor. Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Odrwąż de bal onder controle te krijgen. Oryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ermoyan geeft de bal voor. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pettorossi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ermoyan neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 2:2

30e minuut.
Maierbode speelt de bal door. Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 3:2

32e minuut.
Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Kozłowski rent richting de bal. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Pichler onderschept slim de pass. Conversano onderschept slim de pass. Conversano passt de bal in één keer door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra schiet op doel. Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conversano kopt de bal weg. Kozłowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamarra. Gamarra krijgt een gele kaart. Kozłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozłowski met een snel genomen vrije trap. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klinik heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maierbode speelt de bal door. Brychczy geeft de bal voor. Pettorossi kopt de bal weg. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Oryszko bokst de bal weg. Klinik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 4:2

42e minuut.
Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Jałkiewicz met een sublieme pass. Ermoyan rent richting de bal. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 43%, *Lechia Gdańsk* 57%.
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 5:2

46e minuut.
Klinik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jałkiewicz met de inworp. Maierbode rent richting de bal. Maierbode geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Pettorossi controleert de bal met de borst. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pettorossi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 6:2

48e minuut.
Daar is Kozłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maierbode speelt de bal door. Klungelig pakt Brychczy de bal. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Pettorossi springt en kopt de bal. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klinik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 7:2

51e minuut.
Pettorossi rent richting de bal. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jałkiewicz de bal. Jałkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Pichler de bal. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpakowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Kozłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski geeft de bal voor. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Maierbode kan de bal niet met de borst controleren. Maierbode passt de bal zonder na te denken. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Zanchet rent richting de bal. Gamarra rent richting de bal. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 7:3

67e minuut.
Wroński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pichler verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jałkiewicz de bal. Jałkiewicz met een sublieme pass. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Paal! Oryszko bokst de bal weg.

73e minuut.
Zanchet is nu in balbezit. Zanchet met een sublieme pass. Kozłowski rent richting de bal. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi geeft een lange en hoge pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Oryszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 8:3

75e minuut.
Toro komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Odrwąż geeft de bal voor. Wroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Jałkiewicz de bal. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masztalski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński probeert naar een medespeler te passen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ... Oryszko bokst de bal weg.

88e minuut.
Conversano geeft een hoge lob. Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet passt de bal zonder na te denken. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Toro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Jałkiewicz de bal. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński speelt de bal door. Masztalski rent richting de bal. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Oryszko bokst de bal weg.

90e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Wroński probeert naar een medespeler te passen. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 35%, *Lechia Gdańsk* 65%.
LECHIA GDAŃSK - *Lechia Gdańsk* 9:3