Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9636
LECHIA GDAŃSK chicago-fire
OGIEŃ RURA Tactiek OOO
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 65.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Gunchak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Rüstəmbəyli de bal. Açıkkanat rent richting de bal. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski rent richting de bal. Puchalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pálfy kopt de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulvas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bulvas probeert naar een medespeler te passen. Puchalski rent richting de bal. Brychczy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brychczy krijgt een gele kaart. Puchalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüstəmbəyli neemt de penalty, wat een uithaal! Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 1:1

23e minuut.
Biscay probeert naar een medespeler te passen. Jałkiewicz met een sublieme pass. Maierbode probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Gunchak bokst de bal weg.

24e minuut.
Radostinov rent richting de bal. Radostinov probeert naar een medespeler te passen. Bulvas is nu in balbezit. Bulvas geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 1:2

27e minuut.
Pálfy geeft een lange en hoge pass. Casal controleert de bal met de borst. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 1:3

28e minuut.
Jałkiewicz passt de bal in één keer door. Brychczy rent richting de bal. Brychczy met een sublieme pass. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Gunchak bokst de bal weg.

30e minuut.
Bulvas rent richting de bal. Bulvas passt de bal zonder na te denken. Radostinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radostinov geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 1:4

35e minuut.
Radostinov geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal rent richting de bal. Rüstəmbəyli onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Pettorossi is nu in balbezit. Drabis verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 2:4

40e minuut.
Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli schiet op doel. Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 2:5

43e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Açıkkanat is nu in balbezit. Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 3:5

45e minuut.
Kozłowski onderschept slim de pass. Inworp. Radostinov met een snelle inworp. Puchalski rent richting de bal. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 52%, chicago-fire 48%.
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 3:5

47e minuut.
Açıkkanat met een sublieme pass. Bulvas rent richting de bal. Bulvas passt de bal zonder na te denken. Puchalski rent richting de bal. Puchalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Duarte speelt de bal door. Casal is nu in balbezit. Casal geeft een lange en hoge pass. Bulvas geeft de bal voor. Rüstəmbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Ermoyan passt de bal zonder na te denken. Drabis is nu in balbezit. Pettorossi onderschept slim de pass. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ermoyan speelt de bal door. Prillos controleert de bal met de borst. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Gunchak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Prillos rent richting de bal. Pettorossi verovert de bal door een tackle van achteren. Drabis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pettorossi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jałkiewicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pettorossi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kopertowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 4:5

63e minuut.
Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Gunchak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conde komt het veld opgelopen. Masztalski komt het veld opgelopen. Wroński komt het veld opgelopen. Ginuis komt het veld opgelopen. Losquadro komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Biscay onderschept slim de pass. Biscay geeft een hoge lob. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 56%, chicago-fire 44%.
LECHIA GDAŃSK - chicago-fire 4:6