Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Fc Guners Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19211
Fc Guners Team Tsubasa
Guners 442 Tactiek taktyka2
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66.9 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Altaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Altaylı geeft een hoge lob. Bergh springt en kopt de bal. Borubar bokst de bal weg.

13e minuut.
Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Daar is Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzętowski rent richting de bal. Bergh onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Team Tsubasa 1:0

16e minuut.
Inworp. Altaylı met de inworp. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Przerada is nu in balbezit. Przerada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Benczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gumienny rent richting de bal. Gumienny passt de bal in één keer door. Stjepić rent richting de bal. Stjepić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Altaylı heeft problemen om de bal te vangen. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Mughione springt en kopt de bal. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piaseczny de bal. Mughione rent richting de bal. Mughione schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Engelbrecht met een sublieme pass. Stjepić rent richting de bal. Stjepić passt de bal zonder na te denken. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap. Beltrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 34%, Team Tsubasa 66%.
Fc Guners - Team Tsubasa 1:0

51e minuut.
Tlen onderschept slim de pass. Tlen geeft een lange en hoge pass. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ivanov passt de bal in één keer door. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada passt de bal in één keer door. Mughione rent richting de bal. Mughione schiet op doel. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergh is nu in balbezit. Bergh schiet op doel. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Team Tsubasa 2:0

58e minuut.
Izdebski neemt vlug de vrije trap. Altaylı rent richting de bal. Altaylı met een sublieme pass. Kondraciuk geeft de bal voor. Mughione maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondraciuk met een sublieme pass. Bergh rent richting de bal. Bergh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Przerada onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przerada met een snelle inworp. Kondraciuk geeft de bal voor. Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Izdebski kopt de bal weg. Benczyński geeft de bal voor. Antilef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sharan rent richting de bal. Sharan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mughione controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zwartkruis komt het veld opgelopen. Bumbak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bergh rent richting de bal. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - Team Tsubasa 3:0

75e minuut.
Grabiec komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rolha stond buitenspel. Bumbak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Benczyński passt de bal zonder na te denken. Engelbrecht rent richting de bal. Engelbrecht passt de bal met de wreef. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 51%, Team Tsubasa 49%.
Fc Guners - Team Tsubasa 3:0