Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicago-fire Czapury OKS Kulos
OOO Tactiek KULOS!
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 65.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


24e minuut.
Puchalski rent richting de bal. Puchalski passt de bal met de wreef. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Puchalski rent richting de bal. Bolimowski speelt de bal door. Stăvaru geeft een lange en hoge pass. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Czapury OKS Kulos 0:1

29e minuut.
Tejada passt de bal zonder na te denken. Liberda speelt de bal door. Volnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok onderschept slim de pass. Durok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Açıkkanat passt de bal met de wreef. Bulvas is nu in balbezit. Bulvas geeft de bal voor. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Johannsmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Semak. Skuza raakt geblesseerd tijdens het duel. Liberda komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tejada met een sublieme pass. Klungelig pakt Drabis de bal. Skuza begaat een overtreding. Skuza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 60%, Czapury OKS Kulos 40%.
chicago-fire - Czapury OKS Kulos 0:1

56e minuut.
Bolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski passt de bal met de wreef. Liberda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durok is nu in balbezit. Durok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Liberda geeft een lange en hoge pass. Volnerman rent richting de bal. Durok verovert de bal door een tackle van achteren. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Czapury OKS Kulos 0:2

66e minuut.
Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Açıkkanat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuza met een sublieme pass. Bulvas met een sublieme pass. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Durok is nu in balbezit. Volnerman begaat een overtreding. Durok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolimowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durok krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Grygo rent richting de bal. Radostinov verovert de bal door een tackle van achteren. Radostinov speelt de bal door. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skuza kopt de bal weg. Açıkkanat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liberda. Açıkkanat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 53%, Czapury OKS Kulos 47%.
chicago-fire - Czapury OKS Kulos 0:2