Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: SAN-SIRO
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14216
LECHIA GDAŃSK ŻNIWIARZE SMUTKU
OGIEŃ RURA Tactiek lol_532l
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
68.7 gemiddelde waardering 62.7
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Brychczy speelt de bal door. Klungelig pakt Pettorossi de bal. Pettorossi passt de bal zonder na te denken. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg.

18e minuut.
Maierbode rent richting de bal. Brychczy rent richting de bal. Brychczy passt de bal in één keer door. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Siltaniemi met een sublieme pass. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes passt de bal met de wreef. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Brychczy kopt de bal weg. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Maierbode rent richting de bal. Siltaniemi is nu in balbezit. Siltaniemi geeft een hoge lob. Pawełek rent richting de bal. Pawełek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Włudarczyk probeert naar een medespeler te passen. Brychczy geeft een hoge lob. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz onderschept slim de pass. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

36e minuut.
Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zacchetti de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz geeft de bal voor. Pettorossi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1

41e minuut.
Pichler met een sublieme pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy passt de bal in één keer door. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Wojtczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foksinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 46%, ŻNIWIARZE SMUTKU 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1

46e minuut.
Zellner komt het veld opgelopen. Brykała komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Foksinski passt de bal in één keer door. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy speelt de bal door. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Zellner heeft problemen om de bal te vangen. Szpakowski is nu in balbezit. Zellner begaat een overtreding. Zellner krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Włudarczyk met de inworp. Brychczy controleert de bal met de borst. Brychczy geeft de bal voor. Ermoyan springt en kopt de bal. Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:1

55e minuut.
Papciak is nu in balbezit. Papciak geeft de bal voor. Brychczy kopt de bal weg. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi schiet op doel. Mielcarek bokst de bal weg.

63e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi geeft een hoge lob. Ermoyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała speelt de bal door. Zellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Karasiewicz speelt de bal door. Brykała is nu in balbezit. Kozłowski begaat een overtreding. Kozłowski krijgt een gele kaart. Brykała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wroński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Brychczy probeert de bal met de borst te controleren. Brychczy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pettorossi de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buitenspel voor Ermoyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Toro komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Masztalski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała geeft een lange en hoge pass. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz schiet op doel. Toro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz geeft de bal voor. Włudarczyk rent richting de bal. Zellner verovert de bal door een tackle van achteren. Zellner haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LECHIA GDAŃSK 42%, ŻNIWIARZE SMUTKU 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LECHIA GDAŃSK - ŻNIWIARZE SMUTKU 2:2