Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellboy`s Club Deportivo Azul Mielec
XYZ Tactiek V liga
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 60.2
solid Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Koprivica rent richting de bal. Koprivica speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 0:1

15e minuut.
Koprivica met een sublieme pass. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira geeft een lange en hoge pass. Picaro rent richting de bal. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica rent richting de bal. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Picaro heeft problemen om de bal te vangen. Picaro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Koprivica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

36e minuut.
Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny geeft een lange en hoge pass. Picaro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Obel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Walkowiak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboy`s 48%, Club Deportivo Azul Mielec 52%.
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 0:2

49e minuut.
Kitutele passt de bal met de wreef. Burlacu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gehrig. Gehrig krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zygarlicki de bal. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 0:3

67e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński begaat een overtreding. Kitutele wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Picaro stond buitenspel. Eron komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Picaro is nu in balbezit. Picaro draait met de bal, schiet en ... Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 0:4

79e minuut.
Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboy`s 41%, Club Deportivo Azul Mielec 59%.
Hellboy`s - Club Deportivo Azul Mielec 1:4