Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice KS Mostki 2007
6 Tactiek 4123
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Junco rent richting de bal. Junco passt de bal in één keer door. Diamandopol is nu in balbezit. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Valdizán met een sublieme pass. Diamandopol is nu in balbezit. Zavináč is nu in balbezit. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. Sánchez Cano bokst de bal weg.

9e minuut.
Mauri geeft de bal voor. Hoffmann kopt de bal weg. Eder geeft een hoge lob. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 0:1

25e minuut.
Stein geeft een lange en hoge pass. Hoffmann kopt de bal weg. Giordano heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal in één keer door. Jochman geeft een hoge lob. Obrejan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cozeniuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bussunda komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk passt de bal in één keer door. Engel probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 55%, KS Mostki 2007 45%.
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 0:1

46e minuut.
Lombardo komt het veld opgelopen. Curuchet komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Eder rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann schiet op doel. Bielawa bokst de bal weg.

54e minuut.
Engel speelt de bal door. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jochman. Jochman krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stein met een snelle inworp. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada passt de bal in één keer door. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. Sánchez Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Engel speelt de bal door. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk geeft de bal voor. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Sánchez Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Stein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jochman probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein geeft een hoge lob. Obrejan springt en kopt de bal. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoffmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 1:1

60e minuut.
Machaj komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Curuchet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jelikić met de inworp. Jochman geeft de bal voor. Machaj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Eder rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj is nu in balbezit. Machaj schiet op doel. Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 2:1

66e minuut.
Valdizán is nu in balbezit. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krustev. Krustev krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Junco kopt de bal weg. Klungelig pakt Diamandopol de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ásgeirsson. Ásgeirsson krijgt een gele kaart. Diamandopol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Sánchez Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Junco onderschept slim de pass. Junco probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Sánchez Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 2:2

82e minuut.
Engel probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Stein begaat een overtreding. Stein krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mauri kopt de bal weg. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Jochman met een sublieme pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zavináč kopt de bal weg. Jochman probeert de bal aan de voet te houden. Krustev is nu in balbezit. Krustev geeft de bal voor. Obrejan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lombardo geeft de bal voor. Junco kopt de bal weg. Klungelig pakt Ásgeirsson de bal. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Machaj rent richting de bal. Armada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krustev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Machaj kopt de bal weg. Giordano geeft een hoge lob. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 54%, KS Mostki 2007 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PBsnipers-Wadowice - KS Mostki 2007 2:2