Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36845
Widzew Zgierz TT Olsztyn
Dobra VI Tactiek NEW ERA 2,3
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Ursache met een sublieme pass. Koliakis rent richting de bal. Koliakis passt de bal in één keer door. Koń is nu in balbezit. Koń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Koliakis rent richting de bal. Koliakis geeft de bal voor. Koń maakt een snoekduik en kopt de bal. Racano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Przystał geeft een hoge lob. Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Koliakis met de inworp. Cuéllar Taínta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kanarellis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koń de bal. Kubicki begaat een overtreding. Koń roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koń kan niet meer verder spelen. Kiełkowski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Cuéllar Taínta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Taínta met een sublieme pass. Koliakis rent richting de bal. Koliakis geeft de bal voor. Kiełkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 51%, TT Olsztyn 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Zgierz - TT Olsztyn 0:0

51e minuut.
Bowei bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgado zal de hoekschop nemen. Puzio maakt een snoekduik en kopt de bal. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - TT Olsztyn 0:1

60e minuut.
Morgado verovert de bal door een tackle van achteren. Morgado passt de bal met de wreef. Puzio rent richting de bal. Puzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - TT Olsztyn 0:2

61e minuut.
Kiełkowski speelt de bal door. Sơn Hải is nu in balbezit. Puzio begaat een overtreding. Puzio krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Koliakis geeft een lange en hoge pass. Ursache controleert de bal met de borst. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache rent richting de bal. Ursache geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Neemrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache geeft een hoge lob. Kiełkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Balát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Racano probeert naar een medespeler te passen. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache speelt de bal door. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 40%, TT Olsztyn 60%.
Widzew Zgierz - TT Olsztyn 0:2