Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TT Olsztyn Borussia Knurów 88
NEW ERA 2,3 Tactiek stabilizacja
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 62.1
solid Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck passt de bal zonder na te denken. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Jasionowski springt en kopt de bal. Racano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hauck is nu in balbezit. Hauck met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Klimeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 0:1

38e minuut.
Prataria met een sublieme pass. Morgado met een sublieme pass. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak haalt uit met een fantastische trap. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 1:1

39e minuut.
Hauck passt de bal zonder na te denken. Jasionowski met een sublieme pass. Šofranić is nu in balbezit. Šofranić geeft de bal voor. Jasionowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Racano probeert naar een medespeler te passen. Morgado kopt de bal weg. Birse bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżak onderschept slim de pass. Dzierżak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bowei passt de bal met de wreef. Dzierżak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptáčník is nu in balbezit. Dzierżak verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 37%, Borussia Knurów 88 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 1:1

47e minuut.
Prataria is nu in balbezit. Prataria passt de bal in één keer door. Dzierżak is nu in balbezit. Dzierżak draait met de bal, schiet en ... Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 2:1

51e minuut.
Jasionowski kan de bal niet met de borst controleren. Kubicki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šofranić zal de hoekschop nemen. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Racano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. King komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Šofranić geeft een hoge lob. King kopt de bal weg. Hauck heeft problemen om de bal te vangen. Hauck geeft een hoge lob. King maakt een snoekduik en kopt de bal. Racano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
King passt de bal met de wreef. Šofranić rent richting de bal. Šofranić probeert naar een medespeler te passen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TT Olsztyn 46%, Borussia Knurów 88 54%.
TT Olsztyn - Borussia Knurów 88 2:1