Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: FC Skuszew Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 36534
FC Skuszew Hellboy`s
V2 Tactiek XYZ
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
73 gemiddelde waardering 61.9
wonderbaarlijk Schieten goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Rami speelt de bal door. Prepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni is nu in balbezit. Zagorda verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorda schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg.

4e minuut.
Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun passt de bal zonder na te denken. Rami heeft problemen om de bal te vangen. Rami geeft een hoge lob. Zagorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Burkhardt passt de bal in één keer door. Rami met een sublieme pass. Klungelig pakt Klingelmann de bal. Klingelmann geeft een hoge lob. Zagorda springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Burkhardt passt de bal in één keer door. Daar is Klingelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingelmann passt de bal in één keer door. Prepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 1:0

23e minuut.
Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Borostyáni speelt de bal door. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 2:0

31e minuut.
Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes da Costa onderschept slim de pass. Gomes da Costa geeft een lange en hoge pass. Klingelmann kopt de bal weg. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Datz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt passt de bal in één keer door. Padrun probeert naar een medespeler te passen. Rami geeft de bal voor. Zagorda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 3:0

40e minuut.
Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé geeft een hoge lob. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda draait met de bal, schiet en ... Eftimie bokst de bal weg.

45e minuut.
Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zygarlicki geeft een hoge lob. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft de bal voor. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 26%, Hellboy`s 74%.
FC Skuszew - Hellboy`s 4:0

46e minuut.
Zagorda verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorda met een sublieme pass. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami geeft de bal voor. Zagorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borostyáni probeert naar een medespeler te passen. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann geeft een hoge lob. Zagorda krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelka schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 5:0

49e minuut.
Cambiasi onderschept slim de pass. Cambiasi speelt de bal door. Klingelmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rami de bal. Rami haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni geeft de bal voor. Klungelig pakt Burkhardt de bal. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Klingelmann geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prepelka is nu in balbezit. Prepelka schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kitutele met een snelle inworp. Wiejowski speelt de bal door. Kitutele is nu in balbezit. Kitutele geeft een hoge lob. Walkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Datz bokst de bal weg.

64e minuut.
Padrun speelt de bal door. Rami rent richting de bal. Rami passt de bal met de wreef. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Padrun speelt de bal door. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami passt de bal met de wreef. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 6:0

69e minuut.
Klingelmann kopt de bal weg. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rueda Ambrosio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 7:0

72e minuut.
Borostyáni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borostyáni geeft een hoge lob. Rami geeft een hoge lob. Zagorda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Hellboy`s 8:0

77e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Kedravič verovert de bal door een tackle van achteren. Kedravič passt de bal in één keer door. Klingelmann geeft een hoge lob. Zagorda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Burkhardt probeert de bal aan de voet te houden. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann met een sublieme pass. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kitutele kopt de bal weg. Gomes da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Costa geeft een lange en hoge pass. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg.

88e minuut.
Wiejowski kopt de bal weg. Padrun met een sublieme pass. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami geeft de bal voor. Zagorda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 28%, Hellboy`s 72%.
FC Skuszew - Hellboy`s 8:0