Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 Victoria B
4123 Tactiek mus
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
67.4 gemiddelde waardering 61.9
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Posada geeft de bal voor. Eder met een sublieme pass. Daar is Curuchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byshovets rent richting de bal. Byshovets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Diamandopol probeert de bal aan de voet te houden. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk speelt de bal door. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Victoria B 1:0

6e minuut.
Bugaj is nu in balbezit. Bugaj passt de bal in één keer door. Kozera rent richting de bal. Kozera geeft de bal voor. Byshovets maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Curuchet kopt de bal weg. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. Gaeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Byshovets is nu in balbezit. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dařílek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozera wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Armada geeft een hoge lob. Junco rent richting de bal. Junco speelt de bal door. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Victoria B 2:0

24e minuut.
Engel passt de bal met de wreef. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada geeft een lange en hoge pass. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco haalt uit met een fantastische trap. Gaeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Victoria B 3:0

38e minuut.
Mahakyan onderschept slim de pass. Mahakyan speelt de bal door. Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft een hoge lob. Byshovets krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Victoria B 3:1

40e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Jacobs speelt de bal door. Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft een hoge lob. Dařílek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lombardo kopt de bal weg. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk geeft een lange en hoge pass. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Gaeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 60%, Victoria B 40%.
KS Mostki 2007 - Victoria B 3:1

48e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera geeft de bal voor. Dařílek is nu in balbezit. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. Junco kopt de bal weg. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Curuchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera onderschept slim de pass. Kozera speelt de bal door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Junco is nu in balbezit. Junco passt de bal in één keer door. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Gaeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Curuchet geeft een lange en hoge pass. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal in één keer door. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branimirović met een snelle inworp. Jacobs geeft de bal voor. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Byshovets maakt een snoekduik en kopt de bal. Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Victoria B 3:2

68e minuut.
Jacobs met een sublieme pass. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Byshovets de bal. Byshovets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot passt de bal met de wreef. Engel probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. Gaeta bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Byshovets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel probeert naar een medespeler te passen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel. Gaeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jacobs passt de bal met de wreef. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera met een sublieme pass. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Posada heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Gaeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Gaeta neemt vlug de vrije trap. Jacobs kopt de bal weg. Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byshovets is nu in balbezit. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 50%, Victoria B 50%.
KS Mostki 2007 - Victoria B 3:2