Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Mielec. TT Olsztyn
kynio Tactiek NEW ERA 2,3
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Puzio rent richting de bal. Gasolina begaat een overtreding. Puzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żywicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bowei is nu in balbezit. Bowei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Gasolina passt de bal met de wreef. Iżmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iżmanowski met een sublieme pass. Iraola is nu in balbezit. Iraola draait met de bal, schiet en ... Racano bokst de bal weg.

9e minuut.
Klimeš rent richting de bal. Klimeš geeft de bal voor. Bowei kopt de bal weg. Iraola is nu in balbezit. Iraola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Neemrand onderschept slim de pass. Iżmanowski geeft een lange en hoge pass. Tržić is nu in balbezit. Tržić haalt uit met een fantastische trap. Racano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 1:0

14e minuut.
Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żywicki. Tržić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gasolina met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Coelho met de inworp. Fita is nu in balbezit. Fita geeft de bal voor. Tržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Iraola onderschept slim de pass. Iraola passt de bal zonder na te denken. Tržić is nu in balbezit. Tržić haalt uit met een fantastische trap. Racano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 2:0

43e minuut.
Iżmanowski rent richting de bal. Iżmanowski geeft een lange en hoge pass. Coelho kopt de bal weg. Tržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 47%, TT Olsztyn 53%.
Stal Mielec. - TT Olsztyn 3:0

47e minuut.
Tržić verovert de bal door een tackle van achteren. Tržić geeft een lange en hoge pass. Iraola is nu in balbezit. Iraola haalt uit met een fantastische trap. Racano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 4:0

66e minuut.
Oraloğlu speelt de bal door. Żywicki kopt de bal weg. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fita geeft de bal voor. Klungelig pakt Klimeš de bal. Neemrand is nu in balbezit. Iraola verovert de bal door een tackle van achteren. Iraola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tržić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Toro de bal onder controle te krijgen. Szef is nu in balbezit. Puzio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzio draait met de bal, schiet en ... Oraloğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 4:1

81e minuut.
Prataria is nu in balbezit. Prataria met een sublieme pass. Puzio is nu in balbezit. Bowei rent richting de bal. Bowei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Coelho rent richting de bal. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Fita met een sublieme pass. Iżmanowski is nu in balbezit. Iżmanowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tržić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 5:1

86e minuut.
Prataria speelt de bal door. Bowei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neemrand de bal. Iraola verovert de bal door een tackle van achteren. Iraola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Mielec. - TT Olsztyn 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Mielec. 54%, TT Olsztyn 46%.
Stal Mielec. - TT Olsztyn 6:1