Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Knurów 88 Widzew Zgierz
stabilizacja Tactiek Dobra VI
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 62.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Malik geeft de bal voor. Husejko kopt de bal weg. Daar is Irrgang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Šofranić de bal. Šofranić geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Widzew Zgierz 1:0

18e minuut.
Irrgang probeert naar een medespeler te passen. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi met een sublieme pass. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Román bokst de bal weg.

25e minuut.
Kiełkowski met een sublieme pass. Sơn Hải is nu in balbezit. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap. Husejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Knurów 88 - Widzew Zgierz 1:1

26e minuut.
Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Koliakis rent richting de bal. Koliakis geeft de bal voor. Kiełkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Cuéllar Taínta is nu in balbezit. Cuéllar Taínta met een sublieme pass. Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliakis geeft een hoge lob. Kiełkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sysiak bokst de bal weg.

35e minuut.
Šofranić kopt de bal weg. Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Sơn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải schiet op doel. Sysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Malik geeft een hoge lob. Ptáčník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiełkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Knurów 88 58%, Widzew Zgierz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Knurów 88 - Widzew Zgierz 1:1

48e minuut.
Irrgang verovert de bal door een tackle van achteren. Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šofranić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Šofranić is nu in balbezit. Inworp. Šofranić met de inworp. Vicioso geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Román kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. King komt het veld opgelopen. Šofranić met de inworp. Buendía rent richting de bal. Czunyi verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Sơn Hải rent richting de bal. Demirci rent richting de bal. Sơn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. King rent richting de bal. Czunyi is nu in balbezit. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Knurów 88 57%, Widzew Zgierz 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Knurów 88 - Widzew Zgierz 1:1