Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 FC Skuszew
4123 Tactiek V2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
66.4 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
good Verdedigen incredible


3e minuut.
Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kuryluk met de inworp. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Datz bokst de bal weg.

4e minuut.
Prepelka speelt de bal door. Rami rent richting de bal. Rami met een sublieme pass. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Eder speelt de bal door. Armada speelt de bal door. Diamandopol rent richting de bal. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Datz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun met een sublieme pass. Rami speelt de bal door. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann geeft een lange en hoge pass. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godebski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klingelmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een hoge lob. Zagorda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Skuszew 0:1

16e minuut.
Engel probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk passt de bal in één keer door. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cambiasi kopt de bal weg. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt met een sublieme pass. Godebski is nu in balbezit. Godebski draait met de bal, schiet en ... Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Armada met een sublieme pass. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burkhardt passt de bal zonder na te denken. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann probeert naar een medespeler te passen. Prepelka rent richting de bal. Prepelka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 58%, FC Skuszew 42%.
KS Mostki 2007 - FC Skuszew 0:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Junco stond buitenspel. Cambiasi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Klingelmann de bal. Klingelmann geeft de bal voor. Zagorda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - FC Skuszew 0:2

50e minuut.
Zagorda verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorda passt de bal met de wreef. Klingelmann rent richting de bal. Klingelmann geeft de bal voor. Zagorda springt en kopt de bal. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann geeft een lange en hoge pass. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann geeft een hoge lob. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda draait met de bal, schiet en ... Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi onderschept slim de pass. Cambiasi geeft een lange en hoge pass. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Padrun onderschept slim de pass. Padrun geeft een lange en hoge pass. Klingelmann heeft problemen om de bal te vangen. Klingelmann geeft een lange en hoge pass. Zagorda springt en kopt de bal. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol schiet op doel. Valdizán probeert de bal aan de voet te houden. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 56%, FC Skuszew 44%.
KS Mostki 2007 - FC Skuszew 0:2