Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice GODŁO RP
6 Tactiek exmiodzio P
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Turgayer geeft de bal voor. Klungelig pakt Zavináč de bal. Jožin rent richting de bal. Jožin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - GODŁO RP 0:1

17e minuut.
Jochman probeert naar een medespeler te passen. Ardeleanu geeft een lange en hoge pass. Turgayer kopt de bal weg. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek schiet op doel. Paal! Sánchez Cano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - GODŁO RP 0:2

34e minuut.
Tømmerås speelt de bal door. Stein probeert naar een medespeler te passen. Machaj is nu in balbezit. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Obrejan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Schneeberger rent richting de bal. Schneeberger met een sublieme pass. Turgayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer geeft een hoge lob. Hajduczek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 60%, GODŁO RP 40%.
PBsnipers-Wadowice - GODŁO RP 0:2

49e minuut.
Luizaga met een snelle inworp. Jelikić rent richting de bal. Alonso Coves onderschept slim de pass. Alonso Coves geeft de bal voor. Jožin springt en kopt de bal. Sánchez Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelikić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alonso Coves probeert naar een medespeler te passen. Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Machaj rent richting de bal. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Silva komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Turgayer rent richting de bal. Luizaga onderschept slim de pass. Luizaga geeft een lange en hoge pass. Schneeberger geeft een lange en hoge pass. Hajduczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jelikić passt de bal zonder na te denken. Alonso Coves bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić maakt een afschuwelijke overtreding. Jelikić krijgt een gele kaart. Alonso Coves raakt geblesseerd tijdens het duel. Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Turgayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turgayer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mauri de bal. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - GODŁO RP 0:3

86e minuut.
Ardeleanu kopt de bal weg. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft de bal voor. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 58%, GODŁO RP 42%.
PBsnipers-Wadowice - GODŁO RP 0:3