Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40610
Widzew Zgierz Victoria B
Dobra VI Tactiek mus
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Salah El-Din geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koliakis de bal. Koliakis geeft een lange en hoge pass. Kiełkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - Victoria B 1:0

14e minuut.
Cuéllar Taínta speelt de bal door. Koliakis is nu in balbezit. Koliakis passt de bal met de wreef. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bugaj geeft een hoge lob. Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft een hoge lob. Byshovets is nu in balbezit. Byshovets draait met de bal, schiet en ... Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Posada met een sublieme pass. Koliakis is nu in balbezit. Koliakis passt de bal zonder na te denken. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Gaeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Sơn Hải haalt uit met een fantastische trap. Gaeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Dařílek springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Przystał de bal onder controle te krijgen. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Byshovets haalt uit met een fantastische trap. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ursache probeert de bal aan de voet te houden. Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koliakis de bal. Koliakis geeft een lange en hoge pass. Kiełkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gaeta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 61%, Victoria B 39%.
Widzew Zgierz - Victoria B 1:0

54e minuut.
Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał geeft de bal voor. Bugaj kopt de bal weg. Byshovets rent richting de bal. Byshovets schiet op doel. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Cuéllar Taínta rent richting de bal. Cuéllar Taínta passt de bal met de wreef. Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliakis geeft een hoge lob. Kiełkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Berthelot geeft de bal voor. Kozera kopt de bal weg. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobs rent richting de bal. Jacobs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał geeft de bal voor. Inworp. Kozera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacobs geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 61%, Victoria B 39%.
Widzew Zgierz - Victoria B 1:0