Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Lublin Magic Cyc Gdów
nowy sezon Tactiek Magic III liga
66% Balbezit 34%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 33.3
briljant Schieten zwak
uitmuntend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen slecht


1e minuut.
Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi geeft een hoge lob. Cwelik rent richting de bal. Cwelik geeft de bal voor. Lauvås springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 1:0

8e minuut.
Cwelik is nu in balbezit. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 2:0

10e minuut.
Kuffer kopt de bal weg. Cwelik geeft een lange en hoge pass. Lauvås rent richting de bal. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 3:0

12e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Cwelik met een sublieme pass. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås schiet op doel. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 4:0

16e minuut.
Kiisa speelt de bal door. Cwelik is nu in balbezit. Cwelik speelt de bal door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kiisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiisa passt de bal in één keer door. Lorenzo is nu in balbezit. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 5:0

19e minuut.
Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi geeft de bal voor. Kuffer heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kiisa passt de bal in één keer door. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi passt de bal in één keer door. Lauvås rent richting de bal. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 6:0

22e minuut.
Siska passt de bal met de wreef. Cwelik rent richting de bal. Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lorenzo schiet op doel. De Backer met een sublieme pass. Klungelig pakt Smutek de bal. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås passt de bal zonder na te denken. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Kuder bokst de bal weg. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cwelik is nu in balbezit. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi geeft de bal voor. Lauvås krijgt zijn hoofd ertegen. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Haj-Saleh onderschept slim de pass. Haj-Saleh geeft een lange en hoge pass. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 7:0

31e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi passt de bal met de wreef. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Khôi met de inworp. Kiisa is nu in balbezit. Kiisa geeft een lange en hoge pass. Lorenzo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Backer heeft problemen om de bal te vangen. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 8:0

40e minuut.
Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Backer de bal onder controle te krijgen. Kuder bokst de bal weg. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 9:0

43e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Khmel` de bal. Lauvås verovert de bal door een tackle van achteren. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 10:0

45e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Kiisa met een sublieme pass. Klungelig pakt Cwelik de bal. Cwelik geeft de bal voor. Lauvås springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 22%, Magic Cyc Gdów 78%.
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 11:0

48e minuut.
Klungelig pakt Lauvås de bal. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lauvås de bal. Lauvås schiet op doel. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Cwelik passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Backer de bal onder controle te krijgen. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 12:0

52e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Poloczek de bal onder controle te krijgen. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 13:0

54e minuut.
Cwelik rent richting de bal. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Lauvås rent richting de bal. Lauvås schiet op doel. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 14:0

56e minuut.
Klungelig pakt Kiisa de bal. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi passt de bal met de wreef. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 15:0

61e minuut.
Jeziorański kopt de bal weg. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi met een sublieme pass. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 16:0

64e minuut.
Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwelik geeft een hoge lob. Lauvås kopt de bal weg. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 17:0

67e minuut.
Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi speelt de bal door. Lauvås rent richting de bal. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 18:0

70e minuut.
Cwelik passt de bal in één keer door. Việt Khôi rent richting de bal. Poloczek is nu in balbezit. Lauvås probeert de bal met de borst te controleren. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kiisa met een sublieme pass. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Lauvås rent richting de bal. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Cwelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiisa rent richting de bal. Kiisa geeft een hoge lob. Lauvås rent richting de bal. Lauvås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 19:0

80e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft de bal voor. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuder met een sublieme pass. Cwelik kopt de bal weg. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Cwelik kopt de bal weg. Kiisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek begaat een overtreding. Poloczek krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kiisa passt de bal in één keer door. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi passt de bal zonder na te denken. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 20:0

83e minuut.
Daar is Cwelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Smutek rent richting de bal. Lauvås onderschept slim de pass. Lauvås schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorenzo kopt de bal weg. Kuder bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jasinowski kopt de bal weg. Siska rent richting de bal. Ciepierski onderschept slim de pass. Ciepierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 20:1

89e minuut.
Siska bereikt de bal nog maar net als eerste. Siska geeft een hoge lob. Việt Khôi kopt de bal weg. Lauvås bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauvås draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 21:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 13%, Magic Cyc Gdów 87%.
Perła Lublin - Magic Cyc Gdów 21:1