Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion Milan STG
WL Tactiek Nowa
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.7 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butacu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu passt de bal zonder na te denken. Cárcamo heeft problemen om de bal te vangen. Cárcamo geeft de bal voor. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jelesijević onderschept slim de pass. Jelesijević met een sublieme pass. Karakula met een sublieme pass. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jelesijević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárcamo met de inworp. Butacu geeft een hoge lob. Gržanov kopt de bal weg. Michalikowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula met een sublieme pass. Rop rent richting de bal. Rop draait met de bal, schiet en ... Ylänne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 1:0

18e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een lange en hoge pass. Olszański verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo kopt de bal weg. Dobski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cárcamo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Gržanov verovert de bal door een tackle van achteren. Gržanov passt de bal zonder na te denken. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ... Alakangas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Michalikowski met een harde bal richting middenveld. Leszaniuk speelt de bal door. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo geeft een hoge lob. Dobski springt en kopt de bal. Michalikowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Bunea rent richting de bal. Xanbabayev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bunea raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Michalikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Lopomo rent richting de bal. Lopomo geeft een lange en hoge pass. Rop is nu in balbezit. Rop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 2:0

36e minuut.
Butacu passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański is nu in balbezit. Olszański passt de bal met de wreef. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea geeft een lange en hoge pass. Michalikowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Motta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Săndiţă de bal. Săndiţă geeft de bal voor. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 61%, Milan STG 39%.
biały legion - Milan STG 2:0

48e minuut.
Motta met een sublieme pass. Tamanti rent richting de bal. Tamanti met een sublieme pass. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Leszaniuk met een sublieme pass. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een lange en hoge pass. Dobski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 2:1

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dobski stond buitenspel. Kverić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kverić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamanti met een snelle inworp. Lopomo kan de bal niet met de borst controleren. Lopomo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 3:1

59e minuut.
Dobski geeft een lange en hoge pass. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 3:2

70e minuut.
Karakula passt de bal met de wreef. Motta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alakangas. Alakangas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Lopomo onderschept slim de pass. Lopomo probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel. Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 4:2

80e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo probeert naar een medespeler te passen. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski draait met de bal, schiet en ... Gržanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leszaniuk kopt de bal weg. Xanbabayev rent richting de bal. Dobski onderschept slim de pass. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. Michalikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bunea de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Fuscão krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Milan STG 4:3

83e minuut.
Dobski rent richting de bal. Olszański is nu in balbezit. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski passt de bal zonder na te denken. Butacu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cárcamo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - Milan STG 4:4

90e minuut.
Karakula kopt de bal weg. Gržanov met een sublieme pass. Tamanti rent richting de bal. Tamanti geeft een lange en hoge pass. Rop maakt een snoekduik en kopt de bal. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 57%, Milan STG 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biały legion - Milan STG 4:4