Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS Akacjowa FC Trotyl Wieluń
Nova v.9 Tactiek Ogien
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 61.6
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Daar is Pellé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei rent richting de bal. Cherchesov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cherchesov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cherchesov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Maftei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szubierajski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Cisneros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez raakt geblesseerd tijdens het duel. Zrywacz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szambelan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Aldeondo de bal onder controle te krijgen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 2:0

18e minuut.
Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski probeert naar een medespeler te passen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman draait met de bal, schiet en ... Truman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. Maftei is nu in balbezit. Ślęziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maftei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szubierajski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski passt de bal met de wreef. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 2:1

33e minuut.
Coordes probeert de bal aan de voet te houden. Furman is nu in balbezit. Furman passt de bal met de wreef. Daar is Maftei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 2:2

42e minuut.
Coordes kopt de bal weg. Zrywacz heeft problemen om de bal te vangen. Gabrieli is nu in balbezit. Zrywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps geeft een lange en hoge pass. Ambrosio kopt de bal weg. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Stan speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zrywacz de bal. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 52%, FC Trotyl Wieluń 48%.
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 3:2

48e minuut.
Socea passt de bal met de wreef. Maftei rent richting de bal. Rosenwirth is nu in balbezit. Maftei onderschept slim de pass. Maftei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Jurion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurion probeert naar een medespeler te passen. Gabrieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz onderschept slim de pass. Zrywacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ślęziak passt de bal met de wreef. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion passt de bal met de wreef. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. De bal raakt de paal. Szambelan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 4:2

60e minuut.
Badur komt het veld opgelopen. Bruderek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jurion kopt de bal weg. Jurion rent richting de bal. Jurion met een sublieme pass. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Szambelan bokst de bal weg.

69e minuut.
Aldeondo is nu in balbezit. Aldeondo passt de bal in één keer door. Maftei rent richting de bal. Maftei draait met de bal, schiet en ... Truman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 4:3

70e minuut.
Piwownik komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jurion passt de bal zonder na te denken. Zrywacz rent richting de bal. Gabrieli rent richting de bal. Zrywacz verovert de bal door een tackle van achteren. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Szambelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pellé onderschept slim de pass. Badur is nu in balbezit. Badur passt de bal zonder na te denken. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei draait met de bal, schiet en ... Truman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pellé de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Jurion passt de bal zonder na te denken. Zrywacz rent richting de bal. Gabrieli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrieli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS Akacjowa 51%, FC Trotyl Wieluń 49%.
AKS Akacjowa - FC Trotyl Wieluń 4:3