Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: KKS-1966 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22971
KKS-1966 Magic Cyc Gdów
442norma09.2021 Tactiek Magic III liga
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 31.9
formidable Schieten average
excellent Passen good
good Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Kuder trapt de bal weg van het doel. Cuéllar kopt de bal weg. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Polders is nu in balbezit. Polders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 1:0

7e minuut.
Pajusaar speelt de bal door. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft een hoge lob. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dilqəmov speelt de bal door. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş passt de bal met de wreef. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De Backer heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak is nu in balbezit. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 2:0

16e minuut.
Musialik verovert de bal door een tackle van achteren. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski speelt de bal door. Dybdal geeft de bal voor. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Boruciak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 3:0

23e minuut.
Kuder speelt de bal door. Cuéllar kopt de bal weg. Polders rent richting de bal. Polders draait met de bal, schiet en ... Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 4:0

26e minuut.
Karakuş onderschept slim de pass. Karakuş speelt de bal door. Dilqəmov speelt de bal door. Polders rent richting de bal. Polders haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuffer met een snelle inworp. Cuéllar met een sublieme pass. Polders is nu in balbezit. Polders draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Musialik de bal. Musialik speelt de bal door. Dilqəmov is nu in balbezit. Polders rent richting de bal. Polders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar met een sublieme pass. Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 5:0

38e minuut.
Kuder trapt de bal weg. Cuéllar kopt de bal weg. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuder trapt de bal weg van het doel. Cuéllar kopt de bal weg. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 6:0

42e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khmel`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 7:0

45e minuut.
Musialik onderschept slim de pass. Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Polders rent richting de bal. Polders draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 24%, Magic Cyc Gdów 76%.
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 8:0

47e minuut.
Dybdal passt de bal in één keer door. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar geeft de bal voor. Boruciak rent richting de bal. Boruciak schiet op doel. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 9:0

48e minuut.
Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek geeft een lange en hoge pass. Kruziński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dybdal neemt vlug de vrije trap. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 10:0

55e minuut.
Cuéllar kopt de bal weg. Dilqəmov probeert naar een medespeler te passen. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders rent richting de bal. Polders schiet op doel. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 11:0

56e minuut.
Kuffer geeft de bal voor. Inworp. Cuéllar met de inworp. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Polders haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Poloczek speelt de bal door. Pajusaar speelt de bal door. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş geeft een lange en hoge pass. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuéllar zal de hoekschop nemen. Polders kopt de bal weg. Dilqəmov is nu in balbezit. Dilqəmov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 12:0

59e minuut.
Musialik met de inworp. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar met een sublieme pass. Polders rent richting de bal. Polders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cuéllar de bal. Cuéllar geeft een lange en hoge pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 13:0

61e minuut.
Kruziński speelt de bal door. Korynt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boruciak. Boruciak krijgt een gele kaart. Korynt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Korynt kan niet meer verder spelen.

63e minuut.
Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş passt de bal in één keer door. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 14:0

67e minuut.
Klungelig pakt Dybdal de bal. Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuéllar de bal. Cuéllar geeft de bal voor. Polders maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Smutek is nu in balbezit. Karakuş is nu in balbezit. Karakuş speelt de bal door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 15:0

73e minuut.
Musialik speelt de bal door. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft een hoge lob. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Kuder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 16:0

78e minuut.
Pajusaar speelt de bal door. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov passt de bal in één keer door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ciepierski kopt de bal weg. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski schiet op doel. Hlynsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Boruciak passt de bal in één keer door. Karakuş is nu in balbezit. Karakuş speelt de bal door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karakuş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS-1966 23%, Magic Cyc Gdów 77%.
KKS-1966 - Magic Cyc Gdów 17:0