Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Gawrony Szczecin Perła Lublin
5 - 3 - 2 Wonsz Tactiek nowy sezon
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 68.9
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Carragher rent richting de bal. Carragher geeft een hoge lob. Rejsek probeert de bal met de borst te controleren. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Butor geeft de bal voor. Siska met een sublieme pass. Kiisa is nu in balbezit. Kiisa geeft de bal voor. Lauvås springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berlanga heeft problemen om de bal te vangen. Berlanga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Khôi met de inworp. Kiisa geeft de bal voor. Kabánek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Việt Khôi met een sublieme pass. Daar is Lauvås, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejsek rent richting de bal. Lauvås onderschept slim de pass. Lauvås draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Jeziorański verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorański geeft een lange en hoge pass. Butor heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Rejsek is nu in balbezit. Lauvås verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cambedda onderschept slim de pass. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Việt Khôi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiisa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:1

25e minuut.
Carragher met een snelle inworp. Princ rent richting de bal. Cwelik onderschept slim de pass. Cwelik geeft een lange en hoge pass. Lorenzo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cwelik is nu in balbezit. Cwelik passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Kabánek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:2

37e minuut.
Việt Khôi kan de bal niet met de borst controleren. Skurovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Khôi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Božinović met een sublieme pass. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi passt de bal met de wreef. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siska is nu in balbezit. Zamachowski begaat een overtreding. Siska raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Khôi met een snel genomen vrije trap. Lorenzo krijgt zijn hoofd ertegen. Kabánek bokst de bal weg. Cambedda probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi met een sublieme pass. Daar is Kiisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gawrony Szczecin 69%, Perła Lublin 31%.
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:2

50e minuut.
Siska probeert naar een medespeler te passen. Cwelik heeft problemen om de bal te vangen. Cwelik passt de bal in één keer door. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås draait met de bal, schiet en ... Kabánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik onderschept slim de pass. Butor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butor krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Siska is nu in balbezit. Siska geeft een hoge lob. Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:3

57e minuut.
Cambedda passt de bal zonder na te denken. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Kiisa geeft de bal voor. Berlanga met een sublieme pass. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rejsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo is nu in balbezit. Lauvås rent richting de bal. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Kabánek bokst de bal weg.

80e minuut.
Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cwelik de bal. Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kiisa probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Kabánek bokst de bal weg. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Gawrony Szczecin 68%, Perła Lublin 32%.
MKS Gawrony Szczecin - Perła Lublin 0:4