Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan STG Sokker Śląski FC
Nowa Tactiek D. Moyes
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.1 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dobski onderschept slim de pass. Winek is nu in balbezit. Dobski onderschept slim de pass. Dobski geeft een hoge lob. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Alakangas geeft de bal voor. Fuscão kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobski de bal. Dobski geeft de bal voor. Fuscão krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jaro geeft de bal voor. Guzmán kopt de bal weg. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Dobski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 1:0

19e minuut.
Diğmat speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal in één keer door. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Leszaniuk met een sublieme pass. Dobski is nu in balbezit. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pachut trapt de bal weg. Butacu kopt de bal weg. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski haalt uit met een fantastische trap. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaro heeft problemen om de bal te vangen. Fuscão rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:0

25e minuut.
Karolak komt het veld opgelopen. Gárdonyi komt het veld opgelopen. Dymek komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Alakangas speelt de bal door. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Dobski springt en kopt de bal. Pachut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dymek onderschept slim de pass. Dymek speelt de bal door. Jarzębowski met een sublieme pass. Diğmat rent richting de bal. Diğmat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ylänne speelt de bal door. Butacu kopt de bal weg. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een hoge lob. Pachut bokst de bal weg.

31e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Butacu met een sublieme pass. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Alakangas probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Săndiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:1

41e minuut.
Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski geeft de bal voor. Diğmat kopt de bal weg. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:2

41e minuut.
Dobski passt de bal zonder na te denken. Bunea speelt de bal door. Klungelig pakt Săndiţă de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Ylänne bokst de bal weg. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Cárcamo speelt de bal door. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski speelt de bal door. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gárdonyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Diğmat de bal. Leszaniuk rent richting de bal. Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Diğmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan STG 41%, Sokker Śląski FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:2

59e minuut.
Alakangas rent richting de bal. Alakangas geeft een hoge lob. Winek met een sublieme pass. Dobski geeft een lange en hoge pass. Fuscão springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kverić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal met de wreef. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo geeft de bal voor. Fuscão springt en kopt de bal. Paal! Jaro heeft problemen om de bal te vangen. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gárdonyi geeft een hoge lob. Diğmat kopt de bal weg. Klungelig pakt Téllez de bal. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Ylänne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea geeft de bal voor. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Dobski krijgt zijn hoofd ertegen. Pachut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doeltrap. Ylänne trapt de bal weg. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Dobski springt en kopt de bal. Pachut bokst de bal weg.

80e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Futyma onderschept slim de pass. Futyma geeft een hoge lob. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diğmat rent richting de bal. Diğmat schiet op doel. Ylänne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:3

81e minuut.
Kverić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kverić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dymek de bal. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski schiet op doel. Pachut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Butacu passt de bal in één keer door. Cárcamo met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft de bal voor. Dobski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jarzębowski speelt de bal door. Diğmat rent richting de bal. Alakangas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alakangas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Diğmat raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarzębowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diğmat rent richting de bal. Diğmat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:4

87e minuut.
Jarmulski met een sublieme pass. Jarzębowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzębowski speelt de bal door. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gárdonyi speelt de bal door. Diğmat rent richting de bal. Diğmat heeft problemen om de bal te vangen. Diğmat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan STG 41%, Sokker Śląski FC 59%.
Milan STG - Sokker Śląski FC 2:5