Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Higbury
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14694
FC Trotyl Wieluń Real Madrytt.
Ogien Tactiek 523przer
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


20e minuut.
Laps geeft een lange en hoge pass. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman speelt de bal door. Baillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maftei is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski geeft een lange en hoge pass. Furman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trotyl Wieluń - Real Madrytt. 1:0

34e minuut.
Ambrosio passt de bal in één keer door. Piwownik rent richting de bal. Melendez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melendez krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tristão is nu in balbezit. Cifra rent richting de bal. Cifra passt de bal met de wreef. Marysek rent richting de bal. Marysek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 70%, Real Madrytt. 30%.
FC Trotyl Wieluń - Real Madrytt. 1:0

56e minuut.
Baillon rent richting de bal. Baillon geeft een lange en hoge pass. Cifra kopt de bal weg. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szubierajski is nu in balbezit. Inworp. Marysek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melendez geeft een hoge lob. Tristão krijgt zijn hoofd ertegen. Szambelan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Bruderek komt het veld opgelopen. Badur komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Aldeondo met een sublieme pass. Daar is Furman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin geeft de bal voor. Cifra is nu in balbezit. Cifra draait met de bal, schiet en ... Szambelan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Laps geeft een lange en hoge pass. Maftei rent richting de bal. Márquez begaat een overtreding. Márquez krijgt een gele kaart. Maftei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vinter komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Socea komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra verovert de bal door een tackle van achteren. Cifra speelt de bal door. Tristão rent richting de bal. Tristão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kreß verovert de bal door een tackle van achteren. Kreß probeert naar een medespeler te passen. Vinter rent richting de bal. Vinter geeft een lange en hoge pass. Cifra kopt de bal weg. Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cisneros met een sublieme pass. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Marysek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Trotyl Wieluń - Real Madrytt. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trotyl Wieluń 69%, Real Madrytt. 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Trotyl Wieluń - Real Madrytt. 1:1