Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Magiczna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16094
Magic Cyc Gdów MKS Gawrony Szczecin
Magic III liga Tactiek 5 - 3 - 2 Wonsz
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.4 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten very good
adequate Passen very good
weak Verdedigen excellent


6e minuut.
Skurovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurovec passt de bal in één keer door. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:1

8e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski geeft de bal voor. Basilia kopt de bal weg. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Basilia zal de hoekschop nemen. Anthopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:2

19e minuut.
Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia speelt de bal door. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Basilia heeft problemen om de bal te vangen. Basilia speelt de bal door. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Skurovec is nu in balbezit. Skurovec geeft een hoge lob. Grachev heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Skurovec met een sublieme pass. Basilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilia geeft de bal voor. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kruziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Basilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skurovec geeft de bal voor. Spyra springt en kopt de bal. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos met een sublieme pass. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel. Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
Basilia met de inworp. Skurovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurovec geeft de bal voor. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cambedda kopt de bal weg. Basilia is nu in balbezit. Basilia probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... Kuder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:3

41e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski probeert naar een medespeler te passen. Ciepierski is nu in balbezit. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Kabánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Cyc Gdów 70%, MKS Gawrony Szczecin 30%.
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:3

49e minuut.
Ciepierski rent richting de bal. Rejsek onderschept slim de pass. Rejsek geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:4

51e minuut.
Syska met de inworp. Khmel` probeert de bal met de borst te controleren. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ... Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:5

53e minuut.
Skurovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skurovec passt de bal zonder na te denken. Basilia is nu in balbezit. Basilia geeft de bal voor. Spyra krijgt zijn hoofd ertegen. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Skurovec met een sublieme pass. Zamachowski rent richting de bal. Kruziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruziński krijgt een gele kaart. Zamachowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spyra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:6

58e minuut.
Kruziński geeft een hoge lob. Princ is nu in balbezit. Princ geeft een lange en hoge pass. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Basilia heeft problemen om de bal te vangen. Basilia passt de bal zonder na te denken. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anthopoulos de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Basilia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anthopoulos de bal. Met opzet legt Kruziński zijn tegenspeler op de grond. Kruziński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Anthopoulos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anthopoulos kan niet meer verder spelen. Ciepiela komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ciepiela heeft problemen om de bal te vangen. Grachev rent richting de bal. Ciepiela onderschept slim de pass. Ciepiela heeft problemen om de bal te vangen. Ciepiela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:7

66e minuut.
Basilia heeft problemen om de bal te vangen. Basilia met een sublieme pass. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:8

68e minuut.
Smutek met de inworp. Syska is nu in balbezit. Syska geeft de bal voor. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:9

70e minuut.
Jasinowski geeft de bal voor. Rejsek is nu in balbezit. De Backer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Backer krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Ciepierski de bal. Cambedda is nu in balbezit. Cambedda geeft een hoge lob. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Kuder bokst de bal weg. Ciepiela springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zamachowski passt de bal zonder na te denken. Spyra is nu in balbezit. Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela draait met de bal, schiet en ... Kuder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rejsek rent richting de bal. Rejsek passt de bal met de wreef. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:10

77e minuut.
Princ probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ciepiela de bal. Ciepiela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:11

80e minuut.
Berlanga is nu in balbezit. Berlanga geeft een hoge lob. Ciepiela kopt de bal weg. Basilia rent richting de bal. Basilia draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Basilia met de inworp. Skurovec speelt de bal door. Zamachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:12

84e minuut.
Princ geeft een hoge lob. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Ciepiela is nu in balbezit. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Cyc Gdów 80%, MKS Gawrony Szczecin 20%.
Magic Cyc Gdów - MKS Gawrony Szczecin 0:12