Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lider Rybnik Milan STG
Lans Tactiek Nowa
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 67.2
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Butacu rent richting de bal. Płyta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butacu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Butacu passt de bal in één keer door. Cárcamo heeft problemen om de bal te vangen. Cárcamo met een sublieme pass. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Alakangas kopt de bal weg. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cárcamo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Bunea met een snelle inworp. Butacu rent richting de bal. Butacu geeft de bal voor. Fuscão maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zelek is nu in balbezit. Dobski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Milan STG 0:1

26e minuut.
Skrzekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzekowski speelt de bal door. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dobski is nu in balbezit. Butacu rent richting de bal. Rytvinskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobski neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 49%, Milan STG 51%.
Lider Rybnik - Milan STG 0:1

46e minuut.
Téllez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Leszaniuk speelt de bal door. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft een hoge lob. Fuscão springt en kopt de bal. Zelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu is nu in balbezit. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Milan STG 0:2

53e minuut.
Săndiţă is nu in balbezit. Weißenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Weißenfeldt met een sublieme pass. Becerra rent richting de bal. Becerra schiet op doel. Ylänne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Fuscão is nu in balbezit. Rytvinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu schiet op doel. Zuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. Bunea kopt de bal weg. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu geeft een lange en hoge pass. Fuscão rent richting de bal. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - Milan STG 0:3

79e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Dobski is nu in balbezit. Dobski met een sublieme pass. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skrzekowski rent richting de bal. Skrzekowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bunea neemt de hoekschop. Dobski springt en kopt de bal. Zuch bokst de bal weg.

88e minuut.
Butacu passt de bal in één keer door. Leszaniuk met een sublieme pass. Rytvinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 53%, Milan STG 47%.
Lider Rybnik - Milan STG 0:3