Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Śląski FC biały legion
D. Moyes Tactiek WL
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 55.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Michoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gárdonyi met een snelle inworp. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat schiet op doel. Michalikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gárdonyi zal de hoekschop nemen. Diğmat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gárdonyi is nu in balbezit. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Michalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 1:0

11e minuut.
Inworp. Pachut komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Michoń is nu in balbezit. Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Diğmat schiet op doel. Michalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 2:0

27e minuut.
Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 3:0

31e minuut.
Lopomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopomo passt de bal met de wreef. Tamanti is nu in balbezit. Tamanti geeft een lange en hoge pass. Rop maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rop passt de bal met de wreef. Lopomo is nu in balbezit. Lopomo passt de bal in één keer door. Tamanti heeft problemen om de bal te vangen. Tamanti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jarzębowski geeft een lange en hoge pass. Diğmat kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Michalikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 4:0

39e minuut.
Tamanti kopt de bal weg. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dymek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Xanbabayev met een sublieme pass. Michoń geeft een hoge lob. Jelesijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Michalikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jarmulski neemt de hoekschop. Lopomo kopt de bal weg. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Michalikowski probeert naar een medespeler te passen. Jaro kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Diğmat rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasowski komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gárdonyi zal de hoekschop nemen. Diğmat kopt de bal weg. Jelesijević heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 44%, biały legion 56%.
Sokker Śląski FC - biały legion 5:0

46e minuut.
Sczepiński passt de bal in één keer door. Tamanti rent richting de bal. Jarmulski begaat een overtreding. Tamanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Gržanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rop is nu in balbezit. Rop draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Jarmulski is nu in balbezit. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarmulski. Jarmulski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Olszański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hidalgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarzębowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diğmat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski met een sublieme pass. Gárdonyi met een sublieme pass. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lopomo kopt de bal weg. Gržanov is nu in balbezit. Gržanov geeft de bal voor. Rop bereikt de bal nog maar net als eerste. Rop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sczepiński geeft een lange en hoge pass. Pachut speelt de bal door. Gárdonyi kopt de bal weg. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat schiet op doel. Michalikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Klungelig pakt Dymek de bal. Dymek passt de bal in één keer door. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski geeft een hoge lob. Hidalgo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti probeert naar een medespeler te passen. Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gržanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębowski passt de bal zonder na te denken. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Michalikowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski passt de bal met de wreef. Jarzębowski geeft een hoge lob. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat geeft een hoge lob. Michalikowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 6:0

78e minuut.
Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi geeft de bal voor. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Jarmulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmulski met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Jarzębowski probeert naar een medespeler te passen. Michoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat onderschept slim de pass. Diğmat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - biały legion 7:0

86e minuut.
Xanbabayev geeft de bal voor. Lopomo kopt de bal weg. Futyma kan de bal niet met de borst controleren. Tamanti geeft een hoge lob. Karolak kopt de bal weg. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rop kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karolak geeft een hoge lob. Hidalgo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jelesijević. Jelesijević krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Jarmulski is nu in balbezit. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Diğmat rent richting de bal. Diğmat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 42%, biały legion 58%.
Sokker Śląski FC - biały legion 7:0