Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LG UNITED FC Trotyl Wieluń
ls01 Tactiek Ogien
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei verovert de bal door een tackle van achteren. Kasel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kasel krijgt een gele kaart. Maftei raakt geblesseerd tijdens het duel. Szubierajski met een snel genomen vrije trap. Furman springt en kopt de bal. Polaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Cisneros geeft een lange en hoge pass. Kasel kopt de bal weg. Daar is Gabrieli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valo rent richting de bal. Valo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Villanger geeft een hoge lob. Valo kopt de bal weg. Januszewski geeft de bal voor. Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Furman geeft een lange en hoge pass. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski heeft problemen om de bal te vangen. Szubierajski geeft een lange en hoge pass. Furman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - FC Trotyl Wieluń 0:1

30e minuut.
Maftei kopt de bal weg. Villanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanger speelt de bal door. Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Cali onderschept slim de pass. Cali passt de bal met de wreef. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 50%, FC Trotyl Wieluń 50%.
FC LG UNITED - FC Trotyl Wieluń 0:1

56e minuut.
Cisneros geeft de bal voor. Hillman rent richting de bal. Hillman geeft een lange en hoge pass. Echavarría is nu in balbezit. Echavarría haalt uit met een fantastische trap. Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cali probeert naar een medespeler te passen. Valo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrieli is nu in balbezit. Valo verovert de bal door een tackle van achteren. Valo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Badur komt het veld opgelopen. Bruderek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kasel passt de bal met de wreef. Valo rent richting de bal. Valo passt de bal in één keer door. Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría draait met de bal, schiet en ... Szambelan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cali is nu in balbezit. Laps rent richting de bal. Laps passt de bal in één keer door. Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badur geeft de bal voor. Polaczek bokst de bal weg. Furman is nu in balbezit. Furman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - FC Trotyl Wieluń 0:2

71e minuut.
Buitenspel voor Maftei. Goede buitenspelval van de verdediging. Socea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Valo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laps rent richting de bal. Valo verovert de bal door een tackle van achteren. Valo draait met de bal, schiet en ... Szambelan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LG UNITED - FC Trotyl Wieluń 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LG UNITED 40%, FC Trotyl Wieluń 60%.
FC LG UNITED - FC Trotyl Wieluń 1:2