Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrytt. AKS Akacjowa
523przer Tactiek Nova v.9
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
60.8 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Aponyi geeft een lange en hoge pass. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coordes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Coordes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coordes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Klungelig pakt Marysek de bal. Cherchesov rent richting de bal. Tristão verovert de bal door een tackle van achteren. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 1:0

21e minuut.
Baillon is nu in balbezit. Baillon geeft een lange en hoge pass. Tristão kopt de bal weg. Marysek is nu in balbezit. Marysek haalt uit met een fantastische trap. Truman bokst de bal weg.

24e minuut.
Baillon geeft een lange en hoge pass. Curtin is nu in balbezit. Curtin geeft een hoge lob. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rosenwirth geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Blacha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Curtin passt de bal met de wreef. Marysek is nu in balbezit. Tristão speelt de bal door. Cifra is nu in balbezit. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 2:0

40e minuut.
Buitenspel voor Zrywacz. Goede buitenspelval van de verdediging. Baillon neemt vlug de vrije trap. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Jurion de bal. Jurion met een sublieme pass. Przewoźniak is nu in balbezit. Zrywacz onderschept slim de pass. Zrywacz schiet op doel. Blacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan passt de bal met de wreef. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrytt. 36%, AKS Akacjowa 64%.
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 3:1

48e minuut.
Curtin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cifra de bal. Tristão is nu in balbezit. Tristão schiet op doel. Truman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 4:1

51e minuut.
Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz passt de bal met de wreef. Jurion rent richting de bal. Jurion geeft de bal voor. Zrywacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Blacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek probeert naar een medespeler te passen. Tristão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristão draait met de bal, schiet en ... Truman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 5:1

67e minuut.
Melendez onderschept slim de pass. Melendez probeert naar een medespeler te passen. Curtin met een sublieme pass. Cifra is nu in balbezit. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Truman bokst de bal weg.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marysek stond buitenspel. Vinter komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin probeert naar een medespeler te passen. Tristão is nu in balbezit. Tristão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrytt. 38%, AKS Akacjowa 62%.
Real Madrytt. - AKS Akacjowa 5:1