Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Śląski FC Magic Cyc Gdów
D. Moyes Tactiek Magic III liga
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 33.6
incredible Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki passt de bal in één keer door. Diğmat met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Diğmat geeft een lange en hoge pass. Grachev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 1:0

5e minuut.
Kasowski is nu in balbezit. Kasowski passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 2:0

6e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 3:0

10e minuut.
Klungelig pakt Krasucki de bal. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Dymek met een sublieme pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Kuder bokst de bal weg.

21e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Inworp. Syska met de inworp. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 4:0

23e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jasinowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jasinowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jasinowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Khmel` kopt de bal weg. Dymek probeert de bal aan de voet te houden. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Ciepierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Daar is Jaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolak probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 5:0

32e minuut.
Dymek rent richting de bal. Dymek geeft de bal voor. Diğmat rent richting de bal. Diğmat draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 6:0

33e minuut.
Krasucki passt de bal met de wreef. Diğmat rent richting de bal. Diğmat passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jaro onderschept slim de pass. Jaro geeft een hoge lob. Diğmat kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dymek passt de bal zonder na te denken. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 7:0

43e minuut.
Daar is Dymek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaro speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 42%, Magic Cyc Gdów 58%.
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 8:0

46e minuut.
Gárdonyi komt het veld opgelopen. Pernambuco komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Diğmat is nu in balbezit. Diğmat geeft een lange en hoge pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 9:0

49e minuut.
Dymek rent richting de bal. Dymek geeft een hoge lob. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 10:0

50e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Poloczek begaat een overtreding. Hidalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dymek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 11:0

52e minuut.
Daar is Diğmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khmel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat onderschept slim de pass. Diğmat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 12:0

55e minuut.
Karolak geeft een lange en hoge pass. Hidalgo kopt de bal weg. Daar is Khmel`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Karolak met een sublieme pass. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Khmel` geeft de bal voor. Karolak kopt de bal weg. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 13:0

61e minuut.
Kuder speelt de bal door. Karolak kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 14:0

65e minuut.
Syska met de inworp. Dymek probeert naar een medespeler te passen. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat schiet op doel. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 15:0

67e minuut.
Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Dymek is nu in balbezit. Dymek passt de bal in één keer door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diğmat heeft problemen om de bal te vangen. Diğmat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 16:0

68e minuut.
Diğmat passt de bal met de wreef. Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Dymek geeft de bal voor. Grachev heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 17:0

73e minuut.
Gárdonyi geeft een hoge lob. Hidalgo kopt de bal weg. Khmel` geeft een hoge lob. Karolak rent richting de bal. Karolak geeft een lange en hoge pass. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuder met een sublieme pass. Karolak kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 18:0

78e minuut.
Dymek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gárdonyi rent richting de bal. Gárdonyi passt de bal met de wreef. Dymek is nu in balbezit. Dymek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 19:0

79e minuut.
Daar is Dymek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymek probeert naar een medespeler te passen. Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dymek met een sublieme pass. Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Diğmat onderschept slim de pass. Diğmat speelt de bal door. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 20:0

85e minuut.
Dymek is nu in balbezit. Dymek met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 21:0

88e minuut.
Syska kopt de bal weg. Karolak probeert de bal met de borst te controleren. Karolak probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 22:0

90e minuut.
Gárdonyi probeert naar een medespeler te passen. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Śląski FC 22%, Magic Cyc Gdów 78%.
Sokker Śląski FC - Magic Cyc Gdów 23:0