Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trzycierz Messa Lińska
361.01 Tactiek [07] Kudowa
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương probeert naar een medespeler te passen. Efremov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efremov geeft de bal voor. Bănuţă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Inworp. Torres met de inworp. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kreek probeert naar een medespeler te passen. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương met een sublieme pass. Efremov geeft een lange en hoge pass. Bănuţă krijgt zijn hoofd ertegen. Dracena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kałuszewski kopt de bal weg. Toužebný heeft problemen om de bal te vangen. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Dracena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 1:0

27e minuut.
Cononenco kopt de bal weg. Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski speelt de bal door. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Klungelig pakt Minh Phương de bal. Minh Phương speelt de bal door. Efremov rent richting de bal. Efremov geeft een lange en hoge pass. Bănuţă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 2:0

34e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov probeert naar een medespeler te passen. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer probeert naar een medespeler te passen. Debuchy met een sublieme pass. Həbibov rent richting de bal. Həbibov draait met de bal, schiet en ... Swain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cononenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Debuchy onderschept slim de pass. Debuchy speelt de bal door. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov draait met de bal, schiet en ... Swain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cononenco met een sublieme pass. Kałuszewski rent richting de bal. Kałuszewski passt de bal met de wreef. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trzycierz 42%, Messa Lińska 58%.
FC Trzycierz - Messa Lińska 2:0

53e minuut.
Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương met een sublieme pass. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 3:0

65e minuut.
Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft een hoge lob. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Swain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 3:1

67e minuut.
Cononenco rent richting de bal. Cononenco passt de bal in één keer door. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anderson met een snelle inworp. Kałuszewski probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 4:1

77e minuut.
Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski met een sublieme pass. Efremov rent richting de bal. Efremov draait met de bal, schiet en ... Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 5:1

86e minuut.
Kreek rent richting de bal. Torres probeert naar een medespeler te passen. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương geeft een hoge lob. Bănuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Dracena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Lessy is nu in balbezit. Grochowalski onderschept slim de pass. Grochowalski geeft een hoge lob. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov haalt uit met een fantastische trap. Swain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreek bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trzycierz - Messa Lińska 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trzycierz 38%, Messa Lińska 62%.
FC Trzycierz - Messa Lińska 5:2