Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce TSV 2004 Częstochowa
523 moje Tactiek p2
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Wojnowski is nu in balbezit. Nyers onderschept slim de pass. Nyers geeft de bal voor. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Jordan de bal. Jordan geeft een hoge lob. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. Karasiewicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Crevani bereikt de bal nog maar net als eerste. Crevani geeft de bal voor. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 1:0

29e minuut.
Mamikonyan speelt de bal door. Crevani rent richting de bal. Crevani passt de bal in één keer door. Kołakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołakowski schiet op doel. Nonckiewicz bokst de bal weg. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 2:0

33e minuut.
Zolkin rent richting de bal. Zolkin met een sublieme pass. Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak onderschept slim de pass. Miszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Konojadzki speelt de bal door. Swoczyna is nu in balbezit. Swoczyna probeert naar een medespeler te passen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 43%, TSV 2004 Częstochowa 57%.
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 2:0

46e minuut.
Wasielkiewicz komt het veld opgelopen. Macharski komt het veld opgelopen. Gratkiewicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt met een sublieme pass. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zolkin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 2:1

54e minuut.
Konojadzki met een snelle inworp. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Swoczyna rent richting de bal. Swoczyna draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 3:1

82e minuut.
Akkurt speelt de bal door. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy begaat een overtreding. Serwy krijgt een gele kaart. Wasielkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wasielkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nonckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Zolkin passt de bal met de wreef. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski passt de bal met de wreef. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 42%, TSV 2004 Częstochowa 58%.
FC Kos Siedlce - TSV 2004 Częstochowa 3:2