Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontra Piotrków Trybunalski FC Trzycierz
Wingowa vol.3 Tactiek 361.01
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44.3 gemiddelde waardering 64.7
solid Schieten very good
good Passen formidable
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Grochowalski heeft problemen om de bal te vangen. Ortense rent richting de bal. Grochowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pérez Hurtado met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres met een sublieme pass. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte geeft een hoge lob. Lautier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cononenco is nu in balbezit. Cononenco geeft de bal voor. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel. Lautier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khang rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. Bănuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:1

25e minuut.
Bănuţă passt de bal met de wreef. Plesník speelt de bal door. Cononenco met een sublieme pass. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:2

33e minuut.
Cononenco is nu in balbezit. Cononenco geeft een lange en hoge pass. Van Asselberghs verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Phương geeft een hoge lob. Bănuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Lautier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Minh Phương rent richting de bal. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Lautier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:3

40e minuut.
Ortense passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs geeft een lange en hoge pass. Przyrowski kopt de bal weg. Ortense rent richting de bal. Ortense haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 80%, FC Trzycierz 20%.
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Karpiniak de bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ortense neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Swain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Jaelani kopt de bal weg. Cononenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyrowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przyrowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Minh Phương passt de bal met de wreef. Efremov rent richting de bal. Efremov geeft de bal voor. Klungelig pakt Bănuţă de bal. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Bănuţă kopt de bal weg. Cononenco is nu in balbezit. Cononenco schiet op doel. Lautier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontra Piotrków Trybunalski 77%, FC Trzycierz 23%.
Kontra Piotrków Trybunalski - FC Trzycierz 0:4