Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Będusz KKS TurPoz
atk Tactiek OPTIMAL
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.5 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Doreski met een sublieme pass. Seheryıldızı rent richting de bal. Mielcioiu is nu in balbezit. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fernandez rent richting de bal. Román legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyulai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - KKS TurPoz 0:1

10e minuut.
Rakes met een sublieme pass. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej probeert naar een medespeler te passen. Doreski rent richting de bal. Doreski draait met de bal, schiet en ... Suvajac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Trelecki passt de bal met de wreef. Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić probeert naar een medespeler te passen. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mealha geeft de bal voor. Muzzicato bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Suvajac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hankovský geeft een lange en hoge pass. Gyulai krijgt zijn hoofd ertegen. Román onderschept slim de pass. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - KKS TurPoz 0:2

34e minuut.
Carneiro onderschept slim de pass. Doreski speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Doreski rent richting de bal. Doreski haalt uit met een fantastische trap. Suvajac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mealha passt de bal zonder na te denken. Fernandez rent richting de bal. Fernandez met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tuchewicz kopt de bal weg. Gložinić rent richting de bal. Gložinić speelt de bal door. Trelecki is nu in balbezit. Trelecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Román, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez rent richting de bal. Román begaat een overtreding. Román krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 54%, KKS TurPoz 46%.
UKS Będusz - KKS TurPoz 0:2

50e minuut.
Madisepp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hankovský met een snelle inworp. Trelecki geeft een lange en hoge pass. Fernandez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rakes met een sublieme pass. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato probeert naar een medespeler te passen. Doreski rent richting de bal. Doreski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bilac passt de bal zonder na te denken. Rakes rent richting de bal. Hankovský maakt een afschuwelijke overtreding. Hankovský krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Rodrigo komt het veld opgelopen. Giubbini komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiendalli komt het veld opgelopen. Parragi komt het veld opgelopen. Perrotta komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Ociepka komt het veld opgelopen. Cunial komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trelecki passt de bal zonder na te denken. Parragi rent richting de bal. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Huygens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mielcioiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cunial is nu in balbezit. Ociepka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ociepka krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Muzzicato geeft de bal voor. Daar is Tiendalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Suvajac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Będusz - KKS TurPoz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Będusz 49%, KKS TurPoz 51%.
UKS Będusz - KKS TurPoz 1:2