Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-Juve Team- jechanka
-Juve- Tactiek 532to442
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
van Hout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajduk is nu in balbezit. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger geeft een hoge lob. Rutecki krijgt zijn hoofd ertegen. Brachmański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Daar is Huczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopka is nu in balbezit. Stopka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz passt de bal in één keer door. Ilouyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilouyan schiet op doel. Candelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-Juve Team- - jechanka 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Tenorio de bal. Tenorio geeft een hoge lob. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-Juve Team- - jechanka 1:1

27e minuut.
Bystrowski passt de bal zonder na te denken. Gudzowski met een sublieme pass. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-Juve Team- - jechanka 2:1

38e minuut.
Presuntinho verovert de bal door een tackle van achteren. Gudzowski rent richting de bal. Gudzowski passt de bal in één keer door. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Presuntinho is nu in balbezit. Presuntinho speelt de bal door. van Hout rent richting de bal. van Hout haalt uit met een fantastische trap. Brachmański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-Juve Team- - jechanka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Juve Team- 42%, jechanka 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-Juve Team- - jechanka 2:2

46e minuut.
Manys komt het veld opgelopen. Krynicki komt het veld opgelopen. Cannone komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gudzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudzowski geeft een lange en hoge pass. Candelato speelt de bal door. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz geeft een hoge lob. Presuntinho kopt de bal weg. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pieszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tenorio is nu in balbezit. Gudzowski begaat een overtreding. Tenorio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Gudzowski met een sublieme pass. Degiovani is nu in balbezit. Bártfai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Degiovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilouyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
-Juve Team- - jechanka 3:2

70e minuut.
Tenorio met de inworp. Rybszleger met een sublieme pass. van Hout bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout geeft een lange en hoge pass. Stopka maakt een snoekduik en kopt de bal. Brachmański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cannone is nu in balbezit. Cannone geeft de bal voor. Mrowiec met een sublieme pass. Daar is Ilouyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilouyan schiet op doel. Candelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -Juve Team- 46%, jechanka 54%.
-Juve Team- - jechanka 3:2