Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska Kontra Piotrków Trybunalski
[05] Allin U21 Tactiek Wingowa vol.3
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
excellent Passen very good
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Košumberský probeert naar een medespeler te passen. Jaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani geeft de bal voor. Ortense kan de bal niet met de borst controleren. Ortense haalt uit met een fantastische trap. Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rideout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Košumberský probeert naar een medespeler te passen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 0:2

33e minuut.
Karpiniak probeert naar een medespeler te passen. Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortense passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Košumberský kopt de bal weg. Ortense is nu in balbezit. Pêgo begaat een overtreding. Pêgo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Košumberský met een sublieme pass. Jaelani is nu in balbezit. Jaelani passt de bal zonder na te denken. Ortense is nu in balbezit. Ortense draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Przyrowski geeft een hoge lob. Inworp. Uliczka met een snelle inworp. Həbibov geeft een hoge lob. Lessy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 1:2

41e minuut.
Serra is nu in balbezit. Rideout is nu in balbezit. Uliczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uliczka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Uliczka is nu in balbezit. Przyrowski onderschept slim de pass. Həbibov speelt de bal door. Lessy is nu in balbezit. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 58%, Kontra Piotrków Trybunalski 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 2:2

48e minuut.
Ortense speelt de bal door. Jaelani rent richting de bal. Jaelani geeft een hoge lob. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Estévez geeft een lange en hoge pass. Ortense bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Dracena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 2:3

55e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft de bal voor. Raaflaub springt en kopt de bal. Salemonas heeft problemen om de bal te vangen. Lessy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 3:3

58e minuut.
Rideout probeert naar een medespeler te passen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeijs rent richting de bal. Serra onderschept slim de pass. Serra schiet op doel. Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Raaflaub probeert naar een medespeler te passen. Uliczka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estévez. Estévez krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Debuchy met een snelle inworp. Raaflaub geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przyrowski de bal. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 4:3

67e minuut.
Raaflaub passt de bal in één keer door. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy rent richting de bal. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 5:3

76e minuut.
Daar is Košumberský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortense rent richting de bal. Ortense schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Daar is Raaflaub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raaflaub met een sublieme pass. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 6:3

90e minuut.
Uliczka geeft een lange en hoge pass. Həbibov is nu in balbezit. Həbibov geeft een hoge lob. Lessy springt en kopt de bal. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 51%, Kontra Piotrków Trybunalski 49%.
Messa Lińska - Kontra Piotrków Trybunalski 7:3