Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: jechanka Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 28580
jechanka UKS Będusz
532to442 Tactiek atk
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzicato speelt de bal door. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Candelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tuchewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Román is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutecki. Román raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Malkhazyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hout met de inworp. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Rutecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sundaravej passt de bal met de wreef. Brękus onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilac zal de hoekschop nemen. Seheryıldızı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Román geeft de bal voor. Sundaravej kopt de bal weg. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Candelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - UKS Będusz 0:1

26e minuut.
Bilac controleert de bal met de borst. van Hout is nu in balbezit. van Hout passt de bal zonder na te denken. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej schiet op doel. Candelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Seheryıldızı passt de bal in één keer door. Muzzicato met een sublieme pass. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - UKS Będusz 0:2

36e minuut.
Myśliszewski geeft een hoge lob. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malkhazyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malkhazyan kan niet meer verder spelen. Ociepka komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ociepka probeert naar een medespeler te passen. Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac geeft een hoge lob. Daar is Sundaravej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 58%, UKS Będusz 42%.
jechanka - UKS Będusz 0:2

46e minuut.
Cannone komt het veld opgelopen. Krynicki komt het veld opgelopen. Manys komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Manys geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muzzicato met een snelle inworp. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac passt de bal in één keer door. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Candelato probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - UKS Będusz 0:3

73e minuut.
Bilac geeft de bal voor. Tenorio kopt de bal weg. Rakes met een sublieme pass. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rakes passt de bal zonder na te denken. Bilac rent richting de bal. Bilac passt de bal zonder na te denken. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muzzicato met een sublieme pass. Bártfai is nu in balbezit. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Candelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jechanka - UKS Będusz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jechanka 65%, UKS Będusz 35%.
jechanka - UKS Będusz 0:4