Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kos Siedlce Green Army
523 moje Tactiek FCKOS
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


6e minuut.
Gómez passt de bal in één keer door. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamikonyan begaat een overtreding. Tahk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martineau wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Martineau met een snelle inworp. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft de bal voor. Tahk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 0:1

13e minuut.
Paquet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bas met een snelle inworp. Martineau geeft een lange en hoge pass. Venâncio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 0:2

16e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Mamikonyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venâncio raakt geblesseerd tijdens het duel. Venâncio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 0:3

17e minuut.
Beczek geeft een hoge lob. Lotzwik is nu in balbezit. Swoczyna verovert de bal door een tackle van achteren. Swoczyna haalt uit met een fantastische trap. Frimpong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:3

21e minuut.
Martineau is nu in balbezit. Martineau speelt de bal door. Bas rent richting de bal. Bas geeft een lange en hoge pass. Venâncio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Venâncio kopt de bal weg. Tahk heeft problemen om de bal te vangen. Mamikonyan is nu in balbezit. Tahk onderschept slim de pass. Tahk draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Martineau passt de bal in één keer door. Bas is nu in balbezit. Bas speelt de bal door. Daar is Tahk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahk draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz bokst de bal weg.

39e minuut.
Bas is nu in balbezit. Bas passt de bal in één keer door. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:4

41e minuut.
Martineau is nu in balbezit. Martineau passt de bal zonder na te denken. Daar is Bas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bas geeft de bal voor. Venâncio krijgt zijn hoofd ertegen. Karasiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bas geeft de bal voor. Tahk maakt een snoekduik en kopt de bal. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 68%, Green Army 32%.
FC Kos Siedlce - Green Army 1:5

58e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Venâncio kopt de bal weg. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:6

71e minuut.
Bas kan de bal niet met de borst controleren. Paquet is nu in balbezit. Bas onderschept slim de pass. Bas geeft een hoge lob. Venâncio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:7

75e minuut.
Bas met de inworp. Martineau geeft een hoge lob. Crevani probeert de bal met de borst te controleren. Venâncio rent richting de bal. Venâncio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Venâncio met een snelle inworp. Gómez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahk passt de bal in één keer door. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kos Siedlce - Green Army 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kos Siedlce 62%, Green Army 38%.
FC Kos Siedlce - Green Army 1:8