Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Skałka
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21459
UKS Sokół Rykoszyn TSV 2004 Częstochowa
prawidłowa Tactiek p2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón speelt de bal door. Mäkipuro rent richting de bal. Mäkipuro geeft een hoge lob. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marusović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talvilahti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mäkipuro verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkipuro passt de bal met de wreef. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Marán met een sublieme pass. Mäkipuro probeert naar een medespeler te passen. Schaudi rent richting de bal. Schaudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - TSV 2004 Częstochowa 1:0

8e minuut.
Buchnajzer passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marán begaat een overtreding. Marán krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vecchia passt de bal zonder na te denken. Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolkin geeft de bal voor. Jordan springt en kopt de bal. Obara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Sokół Rykoszyn - TSV 2004 Częstochowa 1:1

14e minuut.
Domingues speelt de bal door. Talvilahti is nu in balbezit. Jordan begaat een overtreding. Jordan krijgt een gele kaart. Talvilahti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marusović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schaudi kopt de bal weg. Domingues rent richting de bal. Domingues schiet op doel. Nonckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Livre kan de bal niet met de borst controleren. Vecchia rent richting de bal. Marán is nu in balbezit. Miszczak onderschept slim de pass. Miszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Domingues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alarcón rent richting de bal. Grabovac met een sublieme pass. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zolkin verovert de bal door een tackle van achteren. Schaudi rent richting de bal. Serwy maakt een afschuwelijke overtreding. Serwy krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Belie geeft een hoge lob. Alarcón kopt de bal weg. Mäkipuro rent richting de bal. Mäkipuro geeft een hoge lob. Domingues maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grabovac kopt de bal weg. Klungelig pakt Marusović de bal. Marusović probeert naar een medespeler te passen. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 45%, TSV 2004 Częstochowa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Sokół Rykoszyn - TSV 2004 Częstochowa 1:1

46e minuut.
Agustín komt het veld opgelopen. Lemerre komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Belie verovert de bal door een tackle van achteren. Belie geeft de bal voor. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaudi rent richting de bal. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Marán is nu in balbezit. Obara is nu in balbezit. Miszczak begaat een overtreding. Miszczak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zolkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkipuro onderschept slim de pass. Mäkipuro met een sublieme pass. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi haalt uit met een fantastische trap. Nonckiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zolkin kopt de bal weg. Vecchia rent richting de bal. Vecchia geeft een lange en hoge pass. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lemerre stond buitenspel. Gratkiewicz neemt vlug de vrije trap. Livre probeert de bal met de borst te controleren. Jordan onderschept slim de pass. Jordan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 40%, TSV 2004 Częstochowa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Sokół Rykoszyn - TSV 2004 Częstochowa 1:1