Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Army UKS Będusz
UKSBedusz2 Tactiek atk
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 66.9
incredible Schieten incredible
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen very good


8e minuut.
Liturgista geeft een hoge lob. Venâncio rent richting de bal. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuchewicz de bal onder controle te krijgen. Huygens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - UKS Będusz 1:0

10e minuut.
Daar is Bilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilac speelt de bal door. Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej onderschept slim de pass. Sundaravej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - UKS Będusz 1:1

11e minuut.
Bas speelt de bal door. Liturgista rent richting de bal. Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Kasta is nu in balbezit. Kasta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasta is nu in balbezit. Kasta geeft de bal voor. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kasta geeft de bal voor. Huygens probeert naar een medespeler te passen. Bas kopt de bal weg. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bas probeert naar een medespeler te passen. Martineau is nu in balbezit. Martineau passt de bal in één keer door. Liturgista rent richting de bal. Liturgista geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Huygens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Liturgista met een sublieme pass. Martineau is nu in balbezit. Martineau probeert naar een medespeler te passen. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Martineau probeert naar een medespeler te passen. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Román schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Román krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rakes probeert de bal met de borst te controleren. Venâncio rent richting de bal. Rakes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venâncio raakt geblesseerd tijdens het duel. Venâncio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - UKS Będusz 2:1

26e minuut.
Sundaravej passt de bal zonder na te denken. Bilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas geeft een lange en hoge pass. Venâncio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bas rent richting de bal. Bas geeft de bal voor. Liturgista met een sublieme pass. Kasta rent richting de bal. Kasta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rakes geeft een hoge lob. Martineau kopt de bal weg. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista geeft een hoge lob. Kasta krijgt zijn hoofd ertegen. Huygens bokst de bal weg. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio schiet op doel. Huygens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tuchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tuchewicz met een sublieme pass. Doreski rent richting de bal. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Muzzicato met een sublieme pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lotzwik de bal onder controle te krijgen. Urquiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - UKS Będusz 2:2

42e minuut.
Martineau rent richting de bal. Martineau passt de bal in één keer door. Kasta heeft problemen om de bal te vangen. Kasta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - UKS Będusz 3:2

44e minuut.
Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato speelt de bal door. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - UKS Będusz 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 44%, UKS Będusz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Army - UKS Będusz 3:3

46e minuut.
Tahk komt het veld opgelopen. Gómez komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez speelt de bal door. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Venâncio de bal. Venâncio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
de la Piedra rent richting de bal. Doreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilac met een sublieme pass. Tahk is nu in balbezit. Tahk haalt uit met een fantastische trap. Huygens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bas geeft een hoge lob. Venâncio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Venâncio is nu in balbezit. Román onderschept slim de pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een lange en hoge pass. Tahk maakt een snoekduik en kopt de bal. Huygens bokst de bal weg. Rakes geeft de bal voor. Kobyłka kopt de bal weg. Martineau geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tahk heeft problemen om de bal te vangen. Tahk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - UKS Będusz 4:3

63e minuut.
Martineau speelt de bal door. Bas is nu in balbezit. Bas geeft een hoge lob. Venâncio rent richting de bal. Venâncio draait met de bal, schiet en ... Huygens bokst de bal weg. Muzzicato speelt de bal door. Doreski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martineau. Martineau krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Loczkowski met een sublieme pass. Bilac is nu in balbezit. Bilac speelt de bal door. Sundaravej heeft problemen om de bal te vangen. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doreski kopt de bal weg. Dolínek speelt de bal door. Daar is Lotzwik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Urquiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tahk is nu in balbezit. Loczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tahk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodrigo komt het veld opgelopen. Giubbini komt het veld opgelopen. Tahk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Huygens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel. Urquiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - UKS Będusz 4:4

80e minuut.
Muzzicato met een sublieme pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Kobyłka rent richting de bal. Sundaravej verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Urquiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Muzzicato rent richting de bal. Muzzicato geeft de bal voor. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Urquiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - UKS Będusz 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 43%, UKS Będusz 57%.
Green Army - UKS Będusz 4:5