Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sianowie Transformator CYK CYK Cykadelia
k2 v2.0 Tactiek 1352
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 40.6
brilliant Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Wiśnicki geeft de bal voor. Inworp. Skrętkowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałczyński geeft een lange en hoge pass. Siarzewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Książek met een sublieme pass. Ridolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch onderschept slim de pass. Irmisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:0

9e minuut.
Irmisch passt de bal in één keer door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński passt de bal zonder na te denken. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk bokst de bal weg.

9e minuut.
Matras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aszer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siarzewski geeft de bal voor. Irmisch maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Ridolfi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrętkowicz met de inworp. Betliński is nu in balbezit. Betliński geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Książek kopt de bal weg. Betliński probeert de bal met de borst te controleren. Kaczmarczak speelt de bal door. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gałczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Skrętkowicz de bal. Skrętkowicz passt de bal met de wreef. Irmisch rent richting de bal. Irmisch schiet op doel. Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 2:0

14e minuut.
Jabá kopt de bal weg. Matras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siarzewski is nu in balbezit. Siarzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Jabá de bal. Aszer onderschept slim de pass. Aszer geeft een lange en hoge pass. Irmisch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 4:0

19e minuut.
Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski passt de bal in één keer door. Wiśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch verovert de bal door een tackle van achteren. Irmisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 5:0

21e minuut.
Książek verovert de bal door een tackle van achteren. Książek probeert naar een medespeler te passen. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Irmisch rent richting de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Irmisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irmisch passt de bal in één keer door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński geeft een lange en hoge pass. Siarzewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pecka rent richting de bal. Pecka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matras de bal onder controle te krijgen. Irmisch rent richting de bal. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Góralczyk probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński kopt de bal weg. Betliński probeert naar een medespeler te passen. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Aszer heeft problemen om de bal te vangen. Aszer speelt de bal door. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski schiet op doel. Góralczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 6:0

30e minuut.
Książek geeft de bal voor. Wiśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Irmisch rent richting de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 7:0

32e minuut.
Betliński passt de bal in één keer door. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz passt de bal in één keer door. Irmisch rent richting de bal. Irmisch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski passt de bal zonder na te denken. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Góralczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 8:0

42e minuut.
Skrętkowicz met een snelle inworp. Betliński is nu in balbezit. Betliński haalt uit met een fantastische trap. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Wiśnicki geeft een hoge lob. Inworp. Aszer met de inworp. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 9:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aszer met de inworp. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński geeft een hoge lob. Paal! Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 22%, Transformator CYK CYK Cykadelia 78%.
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 10:0

49e minuut.
Gałczyński geeft de bal voor. Aszer geeft een lange en hoge pass. Siarzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch schiet op doel. Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski geeft een hoge lob. Irmisch maakt een snoekduik en kopt de bal. Góralczyk bokst de bal weg. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ridolfi rent richting de bal. Irmisch onderschept slim de pass. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 11:0

53e minuut.
Wiśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Betliński is nu in balbezit. Siarzewski is nu in balbezit. Siarzewski schiet op doel. Góralczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 12:0

58e minuut.
Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński passt de bal in één keer door. Siarzewski is nu in balbezit. Siarzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Siarzewski de bal. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński passt de bal met de wreef. Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 13:0

65e minuut.
Daar is Książek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Książek probeert naar een medespeler te passen. Betliński met een sublieme pass. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Matras heeft problemen om de bal te vangen. Betliński probeert naar een medespeler te passen. Aszer is nu in balbezit. Aszer geeft de bal voor. Irmisch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 14:0

73e minuut.
Daar is Kaczmarczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kaczmarczak de bal onder controle te krijgen. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ... Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 15:0

74e minuut.
Klungelig pakt Betliński de bal. Betliński passt de bal in één keer door. Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Irmisch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wiśnicki kan de bal niet met de borst controleren. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski passt de bal zonder na te denken. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 16:0

79e minuut.
Ridolfi met een sublieme pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński passt de bal zonder na te denken. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irmisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Betliński is nu in balbezit. Betliński passt de bal in één keer door. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Siarzewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 17:0

88e minuut.
Książek met een sublieme pass. Betliński met een sublieme pass. Irmisch rent richting de bal. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 14%, Transformator CYK CYK Cykadelia 86%.
FC Sianowie - Transformator CYK CYK Cykadelia 18:0