Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: ŻNIN KLUB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 37346
ŻNIN KLUB FC Przetycz
4-2-2-2 Tactiek Becir
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 58
solide Schieten uitmuntend
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Liidemann geeft een hoge lob. Wagner kopt de bal weg. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een hoge lob. Patlar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương passt de bal met de wreef. Veneranta met een sublieme pass. Patlar is nu in balbezit. Patlar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă onderschept slim de pass. Seaman probeert naar een medespeler te passen. Birkantas rent richting de bal. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brachtenbach geeft een hoge lob. Inworp. Ciepły met de inworp. Birkantas rent richting de bal. Birkantas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buscan rent richting de bal. Izydor is nu in balbezit. Buscan onderschept slim de pass. Buscan schiet op doel. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - FC Przetycz 0:1

27e minuut.
Doeltrap. Khánh Giang met een harde bal richting middenveld. Văn Vương kopt de bal weg. Patlar rent richting de bal. Patlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szłapka trapt de bal weg van het doel. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan is nu in balbezit. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - FC Przetycz 0:2

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Serwotka de bal onder controle te krijgen. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương passt de bal zonder na te denken. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar haalt uit met een fantastische trap. Szłapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Ciepły met een sublieme pass. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Brachtenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hrepka is nu in balbezit. Hrepka passt de bal in één keer door. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een hoge lob. Patlar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Szłapka bokst de bal weg.

45e minuut.
Ciepły passt de bal met de wreef. Buscan rent richting de bal. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 44%, FC Przetycz 56%.
ŻNIN KLUB - FC Przetycz 0:2

54e minuut.
Seaman speelt de bal door. Birkantas is nu in balbezit. Liidemann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liidemann krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Veneranta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grămadă de bal. Liidemann geeft de bal voor. Hrepka geeft een hoge lob. Văn Vương maakt een snoekduik en kopt de bal. Szłapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - FC Przetycz 1:2

64e minuut.
Liidemann passt de bal zonder na te denken. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serwotka krijgt een gele kaart. Văn Vương raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grămadă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Veneranta onderschept slim de pass. Veneranta speelt de bal door. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Szłapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buscan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciepły met een snel genomen vrije trap. Buscan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quaranta passt de bal in één keer door. Hrepka rent richting de bal. Hrepka passt de bal met de wreef. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Quaranta onderschept slim de pass. Quaranta geeft een hoge lob. Lausund geeft de bal voor. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 26%, FC Przetycz 74%.
ŻNIN KLUB - FC Przetycz 1:2